In het nieuws Ga terug

11 JAN 2022

LoooX te koop bij Keuken Badkamer Vloeren Centrum Utrecht

We gingen op visite bij Tailor-Made Dealer Keuken Badkamer Vloeren Centrum in Utrecht. Eigenaar Tayfun Gök is ondernemer in hart en nieren en vertelde vol passie meer over de showroom, waar ook LoooX te vinden is! Lees snel verder en maak kennis met Keuken Badkamer Vloeren Centrum Utrecht.

05 JAN 2022
Op bezoek bij LoooX Tailor-Made Dealer Verwijst in Uden

We gingen op bezoek bij Verwijst in Uden: badkamerspecialist en ook LoooX Tailor-Made Dealer. We gingen hier in gesprek met Gert-Jan Verwijst, eigenaar. Lees snel verder en lees alles over deze Tailor-Made Dealer!

08 DEC 2021
LoooX vind je bij Rutters & Smits in Heerlen

Ook in Heerlen vind je LoooX. Rutters & Smits is hét adres voor jouw badkamer of tegelvloer. Van ontwerp tot realisatie: je kunt hier terecht voor het totaalpakket.

15 NOV 2021
LoooX badkamer stel je samen bij Sanidrõme Hofland

Woon je in de buurt van Woudenberg en ben je op zoek naar LoooX? Je bent van harte welkom bij Sanidrõme Hofland, één van onze LoooX Tailor-Made Dealers. Je kunt hier terecht voor de complete LoooX collectie, inclusief maatwerk! Lees je mee?

15 NOV 2021
Welkom bij Tailor-Made Dealer Jetten Woudenberg

Bij Tailor-Made Dealer Jetten in Woudenberg kun je terecht voor LoooX. In deze prachtige en ruim opgezette showroom komen de badkamers met LoooX prachtig tot hun recht. Benieuwd welke items je hier kunt verwachten? Lees snel verder en maak kennis met Jetten Badkamers, één van onze LoooX Tailor-Made Dealers.

10 NOV 2021
LoooX te zien in gloednieuwe AFAS Leusden

Het nieuwe AFAS in Leusden is in gebruik. Het megapand van ruim 8.000 m2 met theaterzaal, kantoor, sporthal en restaurant is indrukwekkend in alle opzichten! Wist je dat in alle sanitaire voorzieningen de LoooX toilet accessoires zijn verwerkt? Een referentie om trots op te zijn.

12 OKT 2021
LoooX vind je bij Badkamer ID in Vught!

We worden vriendelijk ontvangen in Vught. De showroom heeft een indrukwekkende entree met veel daglicht. We gingen in gesprek met verkoopadviseur Lenny Zwanenberg. Maak kennis met LoooX Tailor-Made Dealer Badkamer ID!

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?
Chat direct WhatsApp Telefoon
Koop LoooX
Tailor-Made