In het nieuws Ga terug

06 FEB 2019

LoooX Dealer aan het woord - Sanidrõme Hardeman

Onlangs waren we bij Sanidrõme Hardeman in Veenendaal! We gingen in gesprek met Werner Hardeman, eigenaar van deze mooie toonzaal. Bij Sanidrõme Hardeman kun je terecht voor de complete LoooX collectie. Lees je mee?

29 JAN 2019
LoooX Dealer aan het woord - Seggers Installatietechniek

In het Drentse Tynaarlo zit Seggers Installatietechniek gevestigd. We gingen in gesprek met de gezellige ondernemers Johan en Janet Seggers. Ook zij zijn Official LoooX Dealer!

15 JAN 2019
LoooX Dealer aan het woord - Van Veen Tegels & Sanitair

In het Friese Sint Nicolaasga zit LoooX Dealer Van Veen Tegels & Sanitair. Dit is een splinternieuwe toonzaal, vanaf heden zijn zij Official LoooX Dealer. Tijd om nader kennis te maken!

06 DEC 2018
LoooX Dealer aan het woord - Korthout Boxtel

Ook Korthout Sanitair & Tegels te Boxtel is official LoooX Dealer. Een mooie toonzaal waar veel LoooX producten te zien zijn. Onder het genot van een bak koffie gingen we in gesprek met Ton Korthout, mede-eigenaar van de toonzaal. Lees je mee?

27 NOV 2018
Primeur: LoooX introduceert design waskommen

LoooX introduceert een nieuwe lijn waskommen. Zo wordt de LoooX collectie steeds uitgebreider en completer. Nieuw in het programma zijn verschillende design waskommen onder de noemer Sink Collection.

16 NOV 2018
LoooX Dealer aan het woord - Bubbelshop Wijchen

In Wijchen gingen we in gesprek met Bert de Graaf. Eigenaar van Bubbelshop in Wijchen. Vanaf heden zijn zij official LoooX Dealer. Tijd om nader kennis te maken.

02 NOV 2018
LoooX Dealer aan het woord - Sanidrõme Pennings Boxmeer

In Boxmeer gingen we in gesprek met Eddy Pennings. Hun prachtige toonzaal is midden in het centrum gevestigd. Vanaf heden zijn zij official LoooX Dealer. Tijd om nader kennis te maken.

Neem direct contact met ons op.

Waar koop je LoooX?