In het nieuws Ga terug

04 DEC 2019

Koop LoooX bij Tailor-Made Dealer Scheffer in Zelhem

Leuk dat je weer op onze nieuwspagina bent beland, want je leest in dit bericht meer over Scheffer in Zelhem: LoooX Tailor-Made Dealer! Dit betekent dat je hier terecht kunt voor de complete LoooX collectie. We gingen hierover in gesprek met Eric.

21 NOV 2019
Het Badhuys Breda is LoooX Tailor-Made Dealer

In Breda zit LoooX Tailor-Made Dealer Het Badhuys. Een prachtige toonzaal waar je wordt overspoeld met mooie badkameropstellingen. Inmiddels zijn ze ook LoooX Tailor-Made Dealer. Lees snel verder en ontdek welke LoooX combinatie je hier kunt verwachten.

30 OKT 2019
LoooX verkrijgbaar bij Keuken & Badkamer Totaal in Gouda

In Gouda zit LoooX Tailor-Made Dealer Keuken & Badkamer Totaal. Deze mooie showroom is recentelijk geopend. Eigenaar Richard was bij de start van zijn showroom meteen duidelijk: hij wilde LoooX in zijn nieuwe showroom. En dat is gelukt!

30 OKT 2019
Terugblik VT Wonen & Design Beurs 2019

Wauw, wat was de VT Wonen & Design Beurs op 1 t/m 6 oktober gaaf dit jaar! De weken voorafgaand aan de beurs waren hectisch. Toch bestond de finaleweek uit een hoop enthousiasme en plezier. Elk jaar is het een uitdaging om een prachtige stand te ontwikkelen die voor iedereen voorziet van een unieke ervaring. Dit jaar is dit weer gelukt!

19 SEP 2019
Volop LoooX bij Sanidrõme Van de Ven in Knegsel

Leuk dat je weer leest! Want ook in dit item laten we weer een prachtige LoooX combi zien. Deze week in de spotlight: LoooX Dealer Sanidrõme Van de Ven in Knegsel.

26 AUG 2019
Ontdek LoooX bij Van Mook in Oosterhout

Ook in Oosterhout kun je terecht voor LoooX! In deze prachtige showroom word je overspoeld door onze complete badkamercollectie.

13 AUG 2019
LoooX aanwezig op de VT Wonen & Design Beurs 2019

Van 1 - 6 oktober staan we met LoooX op de VT Wonen & Design Beurs 2019! De afgelopen twee jaren waren een groot succes en dit jaar staan we er natuurlijk weer. In één oogopslag zie je onze complete badkamercollectie.

Neem direct contact met ons op.

Koop LoooX
Tailor-Made