menu

Ontdek en beleef LoooX bij Baderie Winterswijk

  • Blog
06-03-19

LoooX Dealer aan het woord - Baderie Winterswijk

Ook Baderie Winterswijk is official LoooX Dealer. Een mooie toonzaal waar veel LoooX producten te zien zijn. We gingen in gesprek met Chris. Lees je mee?

Nieuwste trends op sanitair- en tegelgebied

Nieuwste trends op sanitair- en tegelgebied

We gingen in gesprek met Chris Hermsen. Eigenaar van de toonzaal! Sinds 2008 zitten ze in het huidige pand aan de Europalaan in Winterswijk. Baderie Winterswijk is een moderne showroom waar je prima terecht kunt voor de nieuwste trends op sanitair- en tegelgebied.

Een mooie toonzaal met complete badkamers

Eigenaar Chris heeft een duidelijke visie: “Wij houden van duidelijkheid, korte lijnen en doen wat we zeggen! Hierdoor weet de klant altijd waar hij of zij aan toe is. Dit werkt vaak erg prettig”, aldus Chris. In de toonzaal word je overspoeld met mooie, complete badkamers. Ook kun je hier terecht voor de complete LoooX collectie! Het LoooX Tailor-Made (maatwerk) badmeubel, gecombineerd met onze overige LoooX-items, valt bij binnenkomst direct op. Het resultaat zie je onderaan de pagina. It #loooxgood!

#loooxgood

Bekijk een impressie van het Tailor-Made meubel op deze pagina. Uiteraard kun je hier terecht voor de compelte LoooX collectie. It #loooxgood! Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier

Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.