menu

Waskom voor jouw toilet of badmeubel

Maak jouw badkamer of toilet compleet met opbouw waskommen. Wist je dat wij een lijn hebben voor zowel het toilet als op een badmeubel? Ontdek het hier.

Ceramic Raw Bekijk Ceramic Raw

Ceramic Raw

Een waskom voor in de badkamer vind je bij LoooX. Ben je op zoek naar een waskom in kleur en met structuur? Kies voor de Ceramic Raw.

Ceramic Terrazzo Bekijk Ceramic Terrazzo

Ceramic Terrazzo

Met de Ceramic Terrazzo ben je verzekerd van een stukje Italiaans Design in de badkamer. Waar wacht je nog op? Kies jouw favoriete kleur hier.

Ceramic Round Bekijk Ceramic Round

Ceramic Round

Ben je op zoek naar een chique ronde waskom in jouw badkamer?  Dan zit je met de Ceramic Round goed. Deze elegante waskom is functioneel en prachtig in haar design.

Nieuw in de collectie!

Combineer de Silestone Wash Basin Free met de Wooden Facet Deco.

Silestone Wash Basin Free Bekijk Silestone Wash Basin Free

Silestone Wash Basin Free

Met de Silestone Wash Basin Free ben je gegarandeerd van stijl in de badkamer. Deze wasbak met marmer tekening is verkrijgbaar in drie kleuren. Welke kleur pas jij toe?

Wooden Facet Deco Bekijk Wooden Facet Deco

Wooden Facet Deco

Wanneer je kiest voor een losse wasbak, kun je extra opbergruimte toepassen door een Wooden Facet Deco toe te passen. Hiermee kun je jouw spullen netjes opbergen. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Ceramic Rectangle Bekijk Ceramic Rectangle

Ceramic Rectangle

Maak jouw badkamer af met de ruime Rectangle waskommen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Leverbaar in glanzend wit.

Ceramic Rectangle Medium Bekijk Ceramic Rectangle Medium

Ceramic Rectangle Medium

Kleur in de badkamer zorgt voor contrast en geeft je badkamer karakter. Zo is de kleur wit tijdloos, rustig en brengt ruimte in de badkamer.

Ceramic Square Bekijk Ceramic Square

Ceramic Square

Ben je op zoek naar een strak stukje design voor in de badkamer? Kies dan voor de Ceramic Square. Deze waskom maakt jouw badkamer helemaal af.

Ceramic Small Bekijk Ceramic Small

Ceramic Small

Een kleine waskom maakt jouw toiletruimte helemaal af. Kies jouw favoriete kleine waskom: onze Ceramic Small is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor welke mini kies jij?

Ceramic Raw Small Bekijk Ceramic Raw Small

Ceramic Raw Small

Een kleine waskom maakt jouw toiletruimte helemaal af. Kies jouw favoriete kleine waskom: onze Ceramic Raw Small is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor welke uitdagende kleur kies jij?

Ceramic Terrazzo Small Bekijk Ceramic Terrazzo Small

Ceramic Terrazzo Small

Een kleine waskom maakt jouw toiletruimte helemaal af. Kies jouw favoriete Terrazzo waskom: deze variant is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo is jouw toilet voorzien van Italiaans Design.