menu

Waskom voor jouw toilet of badmeubel

Maak jouw badkamer of toilet compleet met opbouw waskommen. Onze waskommen zijn uniek en met de hand gemaakt. Wist je dat wij een lijn hebben voor zowel het toilet als op een badmeubel? Ontdek het hier.

Ceramic Raw Bekijk Ceramic Raw

Ceramic Raw

Een waskom voor in de badkamer vind je bij LoooX. Ben je op zoek naar een waskom in kleur en met structuur? Kies voor de Ceramic Raw.

Ceramic Terrazzo Bekijk Ceramic Terrazzo

Ceramic Terrazzo

Met de Ceramic Terrazzo ben je verzekerd van een stukje Italiaans Design in de badkamer. Waar wacht je nog op? Kies jouw favoriete kleur hier.

Ceramic Round Bekijk Ceramic Round

Ceramic Round

Ben je op zoek naar een chique ronde waskom in jouw badkamer?  Dan zit je met de Ceramic Round goed. Deze elegante waskom is functioneel en prachtig in haar design.

Ceramic Rectangle Bekijk Ceramic Rectangle

Ceramic Rectangle

Maak jouw badkamer af met de ruime Rectangle waskommen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Leverbaar in glanzend wit.

Ceramic Rectangle Medium Bekijk Ceramic Rectangle Medium

Ceramic Rectangle Medium

Kleur in de badkamer zorgt voor contrast en geeft je badkamer karakter. Zo is de kleur wit tijdloos, rustig en brengt ruimte in de badkamer.

Ceramic Square Bekijk Ceramic Square

Ceramic Square

Ben je op zoek naar een strak stukje design voor in de badkamer? Kies dan voor de Ceramic Square. Deze waskom maakt jouw badkamer helemaal af.

Ceramic Small Bekijk Ceramic Small

Ceramic Small

Een kleine waskom maakt jouw toiletruimte helemaal af. Kies jouw favoriete kleine waskom: onze Ceramic Small is verkrijgbaar in maar liefst zes verschillende kleuren. Voor welke mini kies jij?

Ceramic Raw Small Bekijk Ceramic Raw Small

Ceramic Raw Small

Een kleine waskom maakt jouw toiletruimte helemaal af. Kies jouw favoriete kleine waskom: onze Ceramic Raw Small is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Voor welke uitdagende kleur kies jij?

Ceramic Terrazzo Small Bekijk Ceramic Terrazzo Small

Ceramic Terrazzo Small

Een kleine waskom maakt jouw toiletruimte helemaal af. Kies jouw favoriete Terrazzo waskom: deze variant is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Jouw is jouw toilet voorzien van Italiaans Design.