menu

LoooX op RTL4 in de woonmaand oktober: badkamerinspiratie en meer!

Oktober is niet alleen de maand van vallende bladeren en warme herfstkleuren; het is ook de woonmaand waarin we ons huis gezelliger en comfortabeler willen maken. Dit jaar wordt de woonmaand extra speciaal, want LoooX is weer te zien op RTL4. We nemen je mee in drie boeiende uitzendingen waarin we veel laten zien van onze badkamercollectie en gloednieuwe producten. Ontdek hier meer over de uitzenddata, waar je LoooX kunt kopen en wat je kunt verwachten! 

Ontdek LoooX

Ontdek LoooX

Een van de opvallende pronkstukken die je tijdens onze uitzendingen zult ontdekken, is de Facet Stripes. Dit unieke badkamermeubel heeft een prachtig bewerkt front met verticale strepen. Tijdens de uitzendingen laten we je niet alleen kennis maken met onze prachtige badkamermeubels, maar ook met onze elegante wastafelzuilen, nieuwe spiegels en overige items uit de brede badkamercollectie. 

Een kijkje achter de schermen in Deventer

Al dit moois delen we vanuit ons prachtige Experience Center, de ideale locatie om inspiratie op te doen voor jouw droombadkamer met LoooX producten. Ook geven we een kijkje in onze productie waar een groot deel van onze collectie wordt gemaakt. Laat je verrassen door de talloze mogelijkheden en laat je inspireren door de sfeer LoooX!

Zet ze alvast in je agenda! We zijn te zien op drie zondagen in oktober, namelijk: 1, 8 en 15 oktober om 17:30 uur. 

Op locatie: binnenkijken bij de Lemon Suites

Dit jaar gaan we nog een stapje verder en nemen we je mee naar een bijzondere locatie: de Lemon Suites. Dit prachtige boetiekhotel, gelegen aan de IJssel in Deventer. Dit wordt een knallende afsluiter van onze uitzendingen, waar je kunt zien hoe LoooX de sfeer van dit hotel naar een hoger niveau tilt. Oktober is de perfecte maand om jouw badkamer en huis te transformeren en met LoooX op RTL4 ben je verzekerd van de laatste trends en inspiratie. Dus, kijk met ons mee en laat je betoveren door de wereld van LoooX!

Terugkijken op YouTube

Al onze uitzendingen zijn straks terug te zien op ons YouTube kanaal. En vergeet niet om ook onze oude afleveringen te bekijken voor nog meer badkamerinspiratie.

YouTube-kanaal

LoooX Experience Center

We begrijpen dat je graag alle mogelijkheden wilt zien en ervaren. Ons LoooX Experience Center is hier speciaal op ingericht. Hier doe jij alle inspiratie op voor jouw project. Ben je op zoek naar maatwerk? Ook dan kunnen we je adviseren. Een afspraak kun je gemakkelijk online inplannen.

Vind jouw LoooX Tailor-Made Dealer

Wist je dat LoooX door heel de Benelux verkrijgbaar is? Kom snel langs in één van onze winkels, waar onze adviseurs voor je klaarstaan met inspiratie en advies. Ontdek in onze handige Store Locator waar je onze badkamercollectie kunt vinden en bekijken.

Ontdek LoooX