menu

Nieuwsberichten

  • Blog
23-08-23

Ontdek LoooX bij Grando Hoogvliet: Jouw doombadkamer binnen handbereik

Kijk binnen bij Grando Hoogvliet, één van onze LoooX Tailor-Made Dealers. Hier komen jouw badkamerdromen tot leven, dankzij de uitgebreide collectie, maatwerkmogelijkheden en kleurenopties van LoooX.

  • Productnieuws
03-10-23

LoooX spiegel collectie is uitgebreid

LoooX's spiegelcollectie groeit! Ontdek de prachtige nieuwe spiegel met LED-sfeerverlichting. Ook zijn er toiletspiegels in verschillende formaten toegevoegd. Ontdek de mogelijkheden.

  • Blog
23-08-23

LoooX op bezoek bij Berenpop Maastricht

Voor kwaliteit en advies voor je complete badkamer, ga naar LoooX Tailor-Made Dealer Berenpop in Maastricht. Sinds 1977 zijn ze dé plek voor advies over de gehele badkamer, van meubels tot verlichting en tegels. We spraken met Guido tijdens ons bezoek. Lees verder!

  • Influencers
17-08-23

Buzzy bees bij LoooX

Onze 20.000 bijen collega's zijn weer druk geweest! Ze hebben een mega voorraad honing geproduceerd. Bij LoooX dragen we graag een steentje bij aan de natuur. Lees hier meer.

  • Styling tips
08-08-23

Spiegels van LoooX - 5 keer badkamer inspiratie

Creëer jouw perfecte badkamer met LoooX spiegels. Een unieke reflectie van stijl en functionaliteit. Ontdek de veelzijdigheid aan spiegels: ronde spiegel, strakke rechthoekige badkamerspiegel of organische spiegel van LoooX.

  • Styling tips
08-08-23

Ontspannen in stijl: de baden van LoooX

Ontdek de veelzijdigheid en elegantie van LoooX baden. Er is altijd een bad voor iedere stijl en badkamergrootte. Je leest er hier alles over!

  • Productnieuws
13-07-23

Uitbreiding waskom collectie LoooX

Maak kennis me nieuwe wastafelzuilen van LoooX. De nieuwe vormen en kleuren zijn ontworpen om perfect aan te sluiten bij de nieuwste badkamertrends.

  • Blog
03-05-23

Ontdek LoooX bij Qoqon in Amersfoort

Welkom bij Qoqon in Amersfoort, de perfecte plek om je nieuwe badkamer uit te zoeken. Hier vind je ook het prachtige badkamermerk LoooX.

  • Blog
04-07-23

LoooX nieuwe mouwsponsor Go Ahead Eagles

Voel je thuis met LoooX. Thuisvoelen doet LoooX zich ook bij Go Ahead Eagles. Vanaf komend seizoen gaat dat nog een stapje verder, want LoooX is met ingang van het seizoen 2023/2024 de nieuwe mouwsponsor van Go Ahead Eagles.