menu

Nieuwsberichten

  • Blog
03-05-23

LoooX kopen? Dat kan bij Tailor-Made Coenenspark Zutphen

We zijn te gast bij de uitgebreide showroom van Coenenspark Keukens en Badkamers. Zij zijn LoooX Tailor-Made Dealer. Lees snel verder.

  • Blog
04-06-23

Help LoooX de wijde wereld in

Heb je gevoel voor design? Ben je op je best als je onderweg bent? Voor ons fraaie sanitairmerk LoooX zijn we op zoek naar een gedreven, enthousiaste accountmanager.

  • Blog
18-04-23

Earth Day met LoooX badkamers: like en plant een boom

Bij LoooX dromen we niet alleen van mooie badkamers, maar ook van een mooie(re) wereld. We leven met zijn allen op onze aarde en we willen daar goed voor zorgen

  • Blog
23-12-22

LoooX bekijken en kopen? Dat kan bij Tegel-Outlet Tienray

We zijn te gast bij de uitgebreide showroom van Tegel-Outlet Tienray. Zij zijn LoooX Tailor-Made Dealer. Lees snel verder.

  • Projecten
20-03-23

Binnenkijken bij design hotel Lemon Suites aan de IJssel

LoooX vind je niet alleen bij consumenten thuis, maar ook steeds vaker in hotels. In het historische Deventer opende onlangs The Lemon Suites. Een prachtig boutique hotel aan de IJssel. Hier overnachten is echt een beleving.

  • Blog
23-12-22

LoooX Bathrooms aanwezig op Independent Hotel Show

14 en 15 maart zijn wij aanwezig op de Independent Hotel Show in de Rai in Amsterdam. Het branche-evenement dat volledig is gewijd aan de behoeften van onafhankelijke hoteliers.

  • Blog
24-02-23

LoooX kopen? Tailor-Made Dealer Baderie Naaldwijk helpt je graag

We zijn op bezoek bij Tailor-Made Dealer Baderie Naaldwijk. Ben je benieuwd hoe ze werken en wat je kunt verwachten? We gingen hierover in gesprek met Maarten, voormalig filiaal manager.

  • Blog
23-12-22

LoooX Bathrooms aanwezig op BouwBeurs 2023

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari zijn we aanwezig op de BouwBeurs 2023 in de Jaarbeurs in Utrecht. De ontmoetingsplaats voor bouwend Nederland en de grootste, meest complete vakbeurs voor de uitvoerende bouw.

  • Blog
11-01-23

Op bezoek bij Baderie in Horst - LoooX

In het karakteristieke Horst vind je Baderie Horst kun je terecht voor ons complete programma, inclusief maatwerk. Benieuwd naar Baderie Horst? Lees snel verder!

Met LoooX kies je voor duurzaam

zo worden wij steeds groener