menu

Nieuwsberichten

  • Blog
11-08-22

Help LoooX de wijde wereld in

Heb je gevoel voor design, ben je op je best als je onderweg bent, enthousiast en toe aan een nieuwe uitdaging? Voor ons fraaie sanitairmerk LoooX zijn we op zoek naar een gedreven accountmanager.

  • Blog
22-06-22

LoooX kopen? Dat kan bij Woon-Inspiratie in Lelystad

Leuk dat je weer leest! Vandaag vertellen we meer over Tailor-Made Dealer Sanidrõme IJsselmuiden in het Noord-Hollandse Grootebroek.Benieuwd welke LoooX combinatie je hier kunt verwachten? Lees snel verder!

  • Productnieuws
08-06-22

Uitbreiding Sink, Mirror en Special Collection

Met trots introduceren we verschillende nieuwe producten om onze badkamercollectie nog completer te maken. Naast nieuwe producten zijn verschillende bestaande producten nu ook verkrijgbaar in andere formaten of kleuren. We vertellen je graag meer over.

  • Blog
18-10-21

Bij Hoffer Zwaagdijk kun je terecht voor LoooX Tailor-Made

Woon je in de buurt van Haarlem en ben je op zoek naar LoooX? Je bent van harte welkom bij Centragas in Haarlem, één van onze LoooX Tailor-Made Dealers.

  • Blog
18-10-21

LoooX kopen in Haarlem? Welkom bij Centragas

Woon je in de buurt van Haarlem en ben je op zoek naar LoooX? Je bent van harte welkom bij Centragas in Haarlem, één van onze LoooX Tailor-Made Dealers.

  • Blog
20-03-22

Introductie LoooX Bath Collection

Ben je op zoek naar een ligbad? Bekijk dan hier onze collectie baden. Met vier modellen in verschillende kleurafwerkingen vind je altijd een bad dat ik jouw interieur past. Welke pas jij toe?

  • Blog
18-10-21

LoooX te koop bij Keuken Badkamer Vloeren Centrum Utrecht

We gingen op visite bij Tailor-Made Dealer Keuken Badkamer Vloeren Centrum in Utrecht. Eigenaar Tayfun Gök is ondernemer in hart en nieren en vertelde vol passie meer over de showroom, waar ook LoooX te vinden is!

  • Blog
18-10-21

LoooX te zien in AFAS Leusden

Het nieuwe AFAS in Leusden is in gebruik. Wist je dat in alle sanitaire voorzieningen de LoooX toilet accessoires zijn verwerkt?

  • Influencers
11-08-22

Binnenkijken in een LoooX badkamer - Maison Belle & LoooX

We mochten binnenkijken in de prachtige badkamer van Marije. Hier voel je je thuis zodra je binnen stapt, en volgt de stijl Balanced. Hier is LoooX ook onderdeel van! Lees hier meer over de woning van Marije.