menu

Ontdek en beleef LoooX bij Balotti Soesterberg

  • Blog
06-03-19

LoooX Dealer aan het woord - Balotti Soesterberg

Balotti Sanitair en Tegels in Soesterberg is splinternieuw én “official LoooX Dealer”. Dit betekent dat je hier terecht kunt voor onze complete LoooX collectie inclusief maatwerkmogelijkheden. De showroom is gevuld met twee prachtige Tailor-Made opstellingen. It #loooxgood!

 

In gesprek met…

In gesprek met…

Lotte Jansen, eigenaar van de nieuwe Balotti vestiging. Onlangs heeft Lotte de derde Balotti vestiging geopend in Soesterberg. Lotte is dan ook apetrots!

Dé specialist in tegels en sanitair

Het familiebedrijf is ooit begonnen als tegelgroothandel. Inmiddels is Balotti uitgegroeid tot dé specialist in tegels en sanitair. De nieuwe showroom van bijna duizend vierkante meter is gevuld met mooie A-merken, waaronder LoooX. “LoooX is prachtig en past helemaal in de stijl van onze nieuwe showroom. Leuk dat met Tailor-Made nagenoeg alles mogelijk is!

#LOOOXGOOD

In de showroom vind je twee volledige LoooX opstellingen. Gevuld met o.a. maatwerk badmeubelen, onze spiegels en accessoires. Op deze pagina alvast een wat inspiratie! Je bent van harte welkom in Soesterberg. 

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier
Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.