menu

Badkamermeubels

Een badkamer is niet compleet zonder een badmeubel. Onze uitgebreide badmeubel collectie wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals eikenhout. Zo vind je een ontwerp dat bij jou past. Heb je andere wensen? Dan kun je terecht bij ons maatwerk programma. Voor welk badmeubel kies jij?

Wooden Facet Bekijk Wooden Facet

Wooden Facet

Met het Facet meubel ben je verzekerd van minimalistisch design in de badkamer. Het moderne Facet wordt vervaardigd uit massief eiken en geeft jouw badkamer een modern gevoel. Bekijk het Facet badmeubel hier.

Wooden Facet Regal Bekijk Wooden Facet Regal

Wooden Facet Regal

Maak een combinatie van opbergmogelijkheden met ons Facet Regal. Naast toiletspullen kun je hier ook netjes je handdoeken in opbergen. Hoe stel jij 'm samen?

Wooden Facet Waves Bekijk Wooden Facet Waves

Wooden Facet Waves

Geef een unieke draai aan jouw badkamer met een massief eiken badmeubel met een retro look. Met deze golvende structuur voel jij je direct thuis in de badkamer.

Wooden Mini Base Shelf Bekijk Wooden Mini Base Shelf

Wooden Mini Base Shelf

LoooX ontwikkelt naast een groot assortiment badkamermeubels ook massief eiken producten voor in de toiletruimte. De Mini Base Shelf is uiterst geschikt voor de kleine toiletruimte.

Wooden Base Shelf Solo Bekijk Wooden Base Shelf Solo

Wooden Base Shelf Solo

Wastafelbladen voorzien jouw badkamer van een moderne sfeer. Deze kun je ook perfect in een nis plaatsen en is een mooie oplossing voor een schuine wand. Met hoeveel waskommen combineer jij deze Base Shelf?

Wooden Base Shelf Duo Bekijk Wooden Base Shelf Duo

Wooden Base Shelf Duo

Met dubbele eiken wastafelbladen creëer je voldoende opbergruimte in de badkamer. Laat jij ze speels onder elkaar wegvallen of plaats jij ze recht onder elkaar voor een modern gevoel?

Wooden Block Bekijk Wooden Block

Wooden Block

De massief eiken Block kast is een mooie aanvulling op jouw wastafelcombinatie. Met de grote en diepe lade ben je verzekerd van genoeg opbergruimte.

Wooden Drawer BoX Bekijk Wooden Drawer BoX

Wooden Drawer BoX

Met de Drawer BoX maak je een statement in de badkamer. Dit meubel heeft grote lades met veel opbergruimte, waarin jij al je toiletspullen kwijt kunt.

Wooden U-Frame Bekijk Wooden U-Frame

Wooden U-Frame

Ben je op zoek naar een ruim badmeubel met diepe lades? Dan is ons U-Frame meubel iets voor jou. Met een doorlopend front creëer je rust in de badkamer. Opgeruimd staat netjes!

Wooden Full Frame Bekijk Wooden Full Frame

Wooden Full Frame

Een statement in de badkamer maak je zeker met een massief eiken badmeubel. De Full Frame heeft een eigenzinnig design en diepe lades. Bekijk 'm hier.

Wooden Full Frame Regal Bekijk Wooden Full Frame Regal

Wooden Full Frame Regal

Een uniek maatwerk badmeubel? Dan is de Full Frame Regal misschien iets voor jou. Met zowel lades als regaaldeel weet je zeker dat jouw toiletspullen de juiste plek krijgen in de badkamer.

Wooden Cabinet Facet Bekijk Wooden Cabinet Facet

Wooden Cabinet Facet

Ben je op zoek naar een hoge kast met veel opbergruimte? Dan past de Wooden Cabinet Facet perfect bij je. Deze slaat naadloos aan op andere massief eikenhouten badmeubels zoals ons Facet.

Wooden Cabinet Bekijk Wooden Cabinet

Wooden Cabinet

Opbergen in de badkamer is geen probleem meet met de Cabinet. Deze massief eiken hoge kast heeft twee kastdeuren waar je al je handdoeken in kwijt kunt. Lees hier alles over onze Cabinet.