menu
Furniture collection

Wooden Facet Regal

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Old Grey
White
Light Grey
Pure
Dark grey
Brown Grey
Black
Mood image 1

Badmeubel facet met extraatje

Als je van een modern interieur houdt, dan valt ons Facet meubel zeker bij jou in de smaak. De strakke lijnen en geruisloze lades sluiten naadloos aan op de rest van jouw badkamer. Door te kiezen voor het Facet Regal kies je voor een extra 'regaal' deel, ook wel nis. Dit is zowel praktisch als erg stijlvol!

Mood image 2

Maatwerk in de badkamer

Hoogwaardig eiken en lades met touch-to-open voorzien jouw badkamer van extra gemak. Ben je op zoek naar een Facet (Regal)  badmeubel in bijvoorbeeld wit of zwart? Ook dat is mogelijk met LoooX. Door te kiezen voor LoooX Tailor-Made heb je toegang tot vele extra’s. 

Mood image 3

Ken jij 'm al?

Liever een badmeubel volledig uit eiken? Kijk dan eens bij onze standaard Facet, een plaatje!

Mood image 4

Kom maar door

Een waskom kan natuurlijk niet ontbreken bij een badmeubel. Ga jij voor een enkele of dubbele variant? Met onze waskommen collectie heb je altijd voldoende keuze!

Say hello!

Maak de ruimte compleet met een spiegel van LoooX. Ga jij voor rond, organisch of rechthoekig? Er is veel mogelijk met onze uitgebreide collectie spiegels.

Mood image 6

Go green

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

Maak een geheel van de badkamer 

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Meer interieur inspiratie opdoen

LoooX in de mix

De producten uit onze LoooX Furniture Collection sluiten perfect aan bij de Facet Regal. Combineer bijvoorbeeld met een speelse opbergbox of spiegel. Heb je andere wensen? Bekijk hier de totale badkamercollectie.

Wooden BoX Bekijk Wooden BoX

Wooden BoX

In een houten opbergbox kun je naast spullen opbergen, ook pronken met items die meer aandacht verdienen. Plaats jij een enkele tegen de wand of een paar boxen?

Ceramic Square Bekijk Ceramic Square

Ceramic Square

Ben je op zoek naar een strak stukje design voor in de badkamer? Kies dan voor de Ceramic Square. Deze waskom maakt jouw badkamer helemaal af.

CM-Line Bekijk CM-Line

CM-Line

Ronde spiegels zijn helemaal de trend. Dat begrijpen we goed, aangezien ze de badkamer een unieke sfeer geven. Ben je op zoek naar een ronde spiegel met verlichting? Bekijk dan hier de CM-Line.

Mood image 8

Voor mensen, door mensen 

Hier in Deventer krijgt jouw product alle aandacht die het verdient. Met ongeveer vijftig werknemers werken we hard aan de ontwikkeling van onze producten, van eerste schets tot het uiteindelijke eindproducten en stuk voor stuk uniek!

Vind een winkel bij jou in de buurt

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: