menu

Downloads

Inspiratie om bij weg te dromen

Inspiratie om bij weg te dromen

Op deze pagina vind je onder meer ons nieuwste magazine boordevol inspiratie. Blader door de nieuwste trends en lees hoe jouw LoooX item met liefde wordt ontworpen en geproduceerd in Deventer. Ben je op zoek naar een handleiding? Je vindt alle handleidingen op de desbetreffende productpagina. Klik hier om direct naar onze volledige collectie te gaan. 

Contact

Blader je liever op de bank door de catalogus?

Vul onderstaand formulier in en wij sturen je de catalogus gratis toe. Veel kijkplezier!

Wij verwerken je persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je onderaan de pagina bij privacy statement. Als je verdergaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

Velden met een * zijn verplicht

Let’s share LoooX together

Download hier de mooiste foto’s van onze collectie. Ideaal om de LoooX onder de aandacht te brengen bij jou klanten. Deze fotografie is vrij te publiceren. Het betreft een selectie van onze standaard collectie aangevuld met ons logo. WIl jij deze foto's verspreiden via social media? Tag ons dan via @loooxbathrooms.

Beeldmateriaal LoooX

Voor aanvraag van LoooX Tailor-Made fotografie en beeldmateriaal van high-res kwaliteit kun je een verzoek insturen via marketing@rmsanitair.nl. Deel jij met ons mee?

Download