menu

Is een statement badkamer iets voor jou?

Je bent optimistisch, energiek en hebt lef! De woonstijl Statement sluit hier naadloos op aan. Bij deze stijl kies je namelijk voor contrasterende kleuren! Onzichtbare oplossingen die zorgen voor optimaal gebruik maakt je, juist naast opvallende elementen, ook helemaal happy. Zo word je niet te veel afgeleid en houd je focus.

Welke kleuren en vormen passen bij Statement?

Strakke en krachtige ontwerpen in een ruimte met zwart, wit en grijs als basiskleuren. Wat een statement is het nu al! Materialen als hout, keramiek of Silestone en de combinatie van glanzende en matte afwerking maken dat elk element in de ruimte opvalt. Tot slot is minimalisme het sleutelwoord van deze badkamerstijl. Door te kiezen voor royale elementen maak je jouw statement.

Binnenkijken: een LoooX badkamer met Statement

Binnenkijken: een LoooX badkamer met Statement

Kijk met ons binnen in de prachtige woning van influencer Esther! Zij mixte een moderne woonstijl met een tikkeltje japandi. Favoriete kleuren? Wit, zwart gecombineerd met warme accenten. De LoooX badkamer is hier dan ook echt een statement. Kijk binnen bij Esther! De royale elementen en contrastrijke kleuren geven jou energie en kracht! We love it.

LoooX mix

Je kunt best wat elementen met elkaar mixen. Zorg wel dat je in de basis bij één woonstijl blijft om de rust te bewaren. In elke woonstijl zijn er altijd genoeg items die in dezelfde stijl gemixt kunnen worden. We love it! Wil je eens spieken bij onze andere woonstijlen? Klik dan hier.

New World: duurzaam en toekomstgericht

Balanced: Scandinavische invloeden