menu

Kwaliteit bij LoooX - Rvs

Bij de aanschaf van een LoooX product weet je twee dingen zeker: jouw product is met zorg ontwikkeld en geproduceerd. Ook wordt het gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder rvs. Kwaliteit staat bij LoooX dan ook hoog in het vaandel. Lees hier meer over onze kwaliteitszorg.

Zorgvuldige selectie van materiaalsoort

Een deel van onze mooie badkamer collectie bestaat uit rvs, ook wel roestvrij staal. Enkel rvs van de hoogste kwaliteit wordt toegepast in onze collecties, denk aan ventilatieroosters of inbouwnissen. Daarnaast is over elk detail in onze ontwerpen nagedacht, zodat jij bent verzekerd van een kwalitatief en esthetisch eindproduct. 

Uitgebreide controle

We hechten waarde aan kwaliteit en zekerheid. Daarom worden al onze materialen, waaronder rvs, uitgebreid getest op kwaliteit. Hierdoor ben jij verzekerd van de kwaliteit die je van LoooX gewend bent. Rvs is hoofdzakelijk een zeer sterk materiaal, maar ook enigszins kwetsbaar. Met een paar eenvoudige tips en adviezen houd jij het rvs in topconditie. Alle tips en adviezen hierover lees je op onze onderhoudspagina.

LoooX in the mix!

LoooX in the mix!

Alle badkamer items zijn te combineren. Wist je dat een mix van materialen, zoals ons eiken met rvs, in zowel de moderne als landelijke badkamer past? Met LoooX kun je eigenlijk alles combineren voor zowel je badkamer of toilet. Nieuwsgierig naar onze hele badkamer collectie? Ga dan naar ons collectieoverzicht.

LoooX kopen

Wist je dat LoooX door heel de Benelux verkrijgbaar is? Kom snel langs in één van onze winkels, waar onze adviseurs voor je klaarstaan met inspiratie en advies. Ontdek in onze handige Store Locator waar je onze badkamercollectie kunt vinden en bekijken.