menu

Pas jouw woonstijl toe

Jouw huis voelt pas als een thuis zodra je jouw eigen stijl toepast. Bij LoooX weten we: er bestaat geen één vaste stijl. Zo past dat ene vloerkleed misschien bij de woonstijl van jouw buren, maar ook perfect bij jouw huiselijke sfeer. Kies daarom elementen die bij jou passen en combineer deze tot jouw unieke LoooX stijl. We geven drie voorbeelden van trends die je helpen om jouw droombadkamer in te richten.

Balanced: met Scandinavische invloeden

Een ruimte waarin je volledig tot rust komt. Dat is Balanced. Deze stijl heeft Scandinavische invloeden en is gericht op vrijheid, vertrouwen en harmonie. Het pallet van neutrale kleuren en verfijnde texturen zijn zó typerend! Het geeft je de rust en balans die je verdient. Dag in, dag uit! 

Bekijk deze stijl

New World: duurzaam en toekomstgericht

Meer dan ooit zijn we ons bewust van duurzaamheid en richten we ons meer op de toekomst. Dan sluit de woonstijl New World helemaal op jou aan. In deze stijl zijn de natuur en jouw badkamer helemaal met elkaar verbonden De focus ligt op natuur en een betere wereld met de volgende generatie in het vizier. Dit geeft rust, maar tegelijkertijd ook zoveel energie.

Bekijk deze stijl

Statement: energiek en lef!

Je bent optimistisch, energiek en hebt lef! De woonstijl Statement sluit hier naadloos op aan. Bij deze stijl kies je namelijk voor contrasterende kleuren. Onzichtbare oplossingen die zorgen voor optimaal gebruik maken jou, naast een opvallende elementen, ook helemaal happy. Zo zit jouw focus op de juiste plek.

Bekijk deze stijl

Ook in wit verkrijgbaar

Naast onze standaardkleur Old Grey kun je eindeloos variƫren met kleuren. Naast bruin- of houttinten kun je ook kiezen voor wit.

Duo of solo wandlampen

Wil je een industriƫle woonstijl moeiteloos integreren in de badkamer? Doe dan een relatief eenvoudige aanpassing door de verlichting te vernieuwen.

Ga er maar voor zitten

Naast opbergruimte bepaalt de zitmogelijkheid ook een groot deel van het comfort van de badkamer. Kies dan voor de Wooden Stool.

Nieuwe collectie: altijd verrassend

Bij LoooX zitten we niet stil. We zijn altijd bezig om mooie wooncombinaties te maken voor in de badkamer. Zo doen we inspiratie op in andere woonruimtes, concepten en ook in de natuur. Benieuwd naar de nieuwste aanvullingen van onze collectie? Laat je verrassen.

Vind direct een winkel bij jou in de buurt