menu

Verlichting voor jouw badkamer of toiletruimte

Maak jouw badkamer of toilet compleet met sfeerverlichting van LoooX. Sfeerlichting voegt sfeer toe aan iedere ruimte. LoooX heeft twee typen verlichting waar je niet op uitgekeken raakt. Welke kies jij?

LoooX Light Bekijk LoooX Light

LoooX Light

De juiste verlichting is onmisbaar in de badkamer. Ben je op zoek naar sfeer? Dan is de LoooX Light de verlichting waar jij naar op zoek bent. Welke kies jij?

LoooX Light Set Bekijk LoooX Light Set

LoooX Light Set

Deze set van LoooX Light is de verlichting waar jij naar op zoek bent. Welke kleur kies jij?

Twist Bekijk Twist

Twist

Met de industriƫle twist maak je de sfeer in de badkamer af. Zo kun je 'm speels naast een spiegel plaatsen of los tegen de wand. Voor welke variant kies jij?

Ontdek de LoooX verlichting voor badkamer en toilet

Transformeer je badkamer of toilet met de betoverende verlichting van LoooX en geef deze ruimtes een onmiskenbare sfeer! Onze verlichtingsoplossingen voegen dat extra vleugje stijl toe.

Varieer met verlichting in de badkamer

Breng vernieuwing in je badkamer met sfeervolle verlichting, waardoor de ambiance aanzienlijk verbetert. Maak een keuze uit stijlvolle slanke lampen of kies voor een stoere zwarte variant. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden met LoooX en combineer ze bij onze prachtige badkamerspiegels

Nederlands vakmanschap


Met trots presenteren wij onze Nederlandse productie in het pittoreske Deventer, gelegen in Oost-Nederland. Onze badkamercollecties worden met zorg bedacht, ontworpen, vervaardigd, en grondig getest door professionals, met als uiteindelijk doel een aangename toevoeging te zijn aan jouw huis. Lees meer over ons. 

Creëer een badkamer of toilet met LoooX


Maak van jouw persoonlijke ruimte een oase van comfort en elegantie met LoooX verlichting. Neem ook een kijkje bij onze badmeubels, spiegels en baden om jouw badkamer volledig met LoooX in te richten!