menu

Stap binnen bij LoooX

Voel je thuis met LoooX. Dit geldt niet alleen voor jou, maar ook voor ons. Niet alleen in de badkamer, maar ook bij elkaar. Samen proberen we de mooiste producten te creëren. Van het allereerste idee tot het uiteindelijke resultaat. 

Natuur

In veel gevallen begint een idee bij inspiratie. Bij LoooX komt deze inspiratie vaak uit de natuur. De verschillende vormen, kleuren en materialen vind je terug in onze collectie. Zodra het eerste idee vormt krijgt, wordt dit verder ontwikkeld tot een concreet ontwerp.

Made in Holland

Hier in Deventer krijgt elk product alle aandacht die het verdient. Met ongeveer vijftig werknemers werken we hard aan de ontwikkeling van onze producten, van eerste schets tot uiteindelijke eindproducten. Wat ons kenmerkt? Wij hebben vrijwel alles in huis. Van meubelmakers tot technici: het complete plaatje. Dit maakt ons ook lekker eigenzinnig. Iets waar we trots op zijn. 

Trots

Trots

Even trots zijn we op de producten die ons huis verlaten. Deze producten vinden een nieuwe bestemming, in jouw badkamer of toilet. Ben jij tevreden? Dan wij ook.

Wij voelen ons thuis. Bíj LoooX.

Benieuwd naar onze collectie?

Je kunt onze collectie rustig bewonderen in ons Experience Center. Hier vind je veel verschillende opstellingen en combinaties. Hier doe je dus voldoende inspiratie op voor jouw badkamer of toilet. Een afspraak is makkelijk online gemaakt. klik hier voor meer informatie

LoooX Tailor-Made

LoooX is verkrijgbaar door heel het land. Hier komen steeds meer verkooppunten bij. Ook maken we gebruik van Tailor-Made Dealers. Deze speciaalzaken kunnen ook het maatwerk programma bieden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om LoooX op te nemen in jouw assortiment? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers.