menu

Maatwerk is ons specialisme

In onze mooie werkplaats in Deventer maken we de LoooX collectie speciaal voor jou. Ook is maatwerk ons specialisme. Zo kan je bij LoooX, naast onze standaard collectie, ook je wastafelmeubel, accessoire of LoooX spiegel naar eigen smaak samenstellen.

Badmeubel op maat

Badmeubel op maat

Je bent bezig met het samenstellen van jouw nieuwe badkamer, wat leuk. Door te kiezen voor LoooX Tailor-Made heb je toegang tot vele extra’s. Hieronder valt bijvoorbeeld een badkamermeubel in een afwijkende maat, een uniek ontwerp, of ons mooie eiken op kleur. Maatwerk is ideaal bij zowel royale- als afwijkende afmetingen. Daarnaast wordt maatwerk ook regelmatig toegepast bij het plaatsen van een badmeubel in een nis zoals te zien is bij onze influencer Sabine.

Maatwerk aanvraag LoooX

Ons LoooX Tailor-Made programma is exclusief verkrijgbaar bij onze Tailor-Made Dealers door heel het land. Zij hebben toegang tot onze volledige collectie inclusief maatwerk opties en informeren je graag over alle mogelijkheden. Wij kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met jouw maatwerk aanvraag.

Een spiegel op maat

Los van ons eiken, zijn wij bij LoooX gespecialiseerd in het maken van spiegels. Veel van onze badkamerspiegels zijn voorzien van heldere ledverlichting en handige spiegelverwarming. Onze spiegels zijn ook op maat te bestellen. Kies onder andere jouw gewenste maatvoering. Verder kan de badkamerspiegel o.a. worden voorzien van diverse soorten verlichting, schakelaars, verwarming, afgeronde hoeken en zelfs met bluetooth speaker. Met veel passie verwerken we jouw wensen tot een uniek product.

Te koop bij onze Dealers

Je bent van harte welkom bij onze Tailor-Made Dealers en verkooppunten waar je terecht kunt voor advies en bestellingen. Ontdek in onze handige Store Locator voor een winkel bij jou in de buurt. 

Door mensen, voor mensen

Hier in Deventer krijgt jouw badmeubel, accessoire of spiegel alle aandacht die het verdient. Met ongeveer vijftig werknemers werken we hard aan de ontwikkeling van onze producten, van eerste schets tot het uiteindelijke eindproducten en stuk voor stuk uniek.

Wat ons kenmerkt?

 Wij hebben vrijwel alles in huis. Van meubelmakers tot technici: het complete plaatje. Dit maakt ons ook lekker eigenzinnig. Iets waar we trots op zijn.

Mogen we aan de slag voor jou?

Mogen we aan de slag voor jou?

Kom snel langs in één van onze winkels, waar onze adviseurs voor je klaarstaan met inspiratie en advies. Bij onze verkooppunten kun je terecht voor onze standaard collectie. Bij LoooX Tailor-Made Dealers kun je terecht voor onze gehele collectie inclusief maatwerk opties. Nice to meet you.