menu

Opbergen

Jouw spullen opbergen in de badkamer? Dat kan met onze ruime collectie opbergoplossingen. Zo kun je kiezen voor producten van verschillende hoogwaardige materialen zoals eikenhout of rvs. Voor welk item kies jij?

Silestone Colour BoX Bekijk Silestone Colour BoX

Silestone Colour BoX

Een chique inbouwnis van hoogwaardige materialen, dat is de Silestone Colour BoX. Met marmer look past deze helemaal binnen een modern interieur. Waar wacht je op? Bekijk hier BoX hier.

Silebox Bekijk Silebox

Silebox

Met de Silebox voorzie je jouw badkamer of toilet van klasse. Deze opbergbox van hoogwaardig materiaal is perfect te combineren met andere Silestone items. Hoe combineer jij 'm?

Silestone Wooden BoX Bekijk Silestone Wooden BoX

Silestone Wooden BoX

Ben je op zoek naar een praktische maar stijlvolle opbergoplossing voor de badkamer of het toilet? Bekijk dan onze Silestone Wooden BoX met een prachtige combinatie van eikenhout en Silestone.

Colour BoX Bekijk Colour BoX

Colour BoX

Ben je op zoek naar een inbouwnis voor de badkamer of het toilet? Kies voor de LoooX Colour BoX! Gemaakt van hoogwaardig rvs. Welke kleur kies jij?

T-BoX Bekijk T-BoX

T-BoX

Slim opbergen in de badkamer? Dan is de LoooX T-BoX het item voor jou. Deze inbouwnis zit netjes weggewerkt in de muur.

Wooden BoX Bekijk Wooden BoX

Wooden BoX

In een houten opbergbox kun je naast spullen opbergen, ook pronken met items die meer aandacht verdienen. Plaats jij een enkele tegen de wand of een paar boxen?

BoX Bekijk BoX

BoX

Ben je op zoek naar een inbouwnis voor de badkamer of het toilet? Kies voor de LoooX BoX! Hoogwaardig rvs in verschillende kleuren. Welke kies jij?

BoX Door Bekijk BoX Door

BoX Door

Wil je een stijlvolle opbergoplossng voor in de badkamer? Kies dan voor de BoX Door. Deze rvs inbouwbox met deur is een praktische maar stijlvolle oplossing voor in jouw badkamer.

Wooden BoX Round Bekijk Wooden BoX Round

Wooden BoX Round

Eiken in de badkamer geeft sfeer. Ook maak je de ruimte compleet door accessoires toe te voegen van hetzelfde materiaal. Bekijk hier onze moderne ronde opbergbox met eikenhout.

Colour Shelf BoX Bekijk Colour Shelf BoX

Colour Shelf BoX

Houd jij van een opgeruimde doucheruimte? Wij ook! Kies daarom voor de LoooX Shelf BoX. Dé oplossing voor de doucheruimte. Welke kleur en afmeting kies jij?

Wooden Wall Shelf Duo Bekijk Wooden Wall Shelf Duo

Wooden Wall Shelf Duo

Wil je een eigen touch geven aan jouw badkamer of toilet? Kies dan voor dubbele wandplanken van massief eiken. Plaats jij ze recht of speels scheef onder elkaar?

Wooden Wall Shelf Free Bekijk Wooden Wall Shelf Free

Wooden Wall Shelf Free

Een praktische maar stijlvolle oplossing: onze enkele wandplank zonder beugels. Dit item past ook perfect bij andere eikenhouten meubels in de badkamer. Waar wacht je nog op? Bekijk 'm hier.

Wooden Wall Shelf Solo Bekijk Wooden Wall Shelf Solo

Wooden Wall Shelf Solo

Wandplanken geven naast praktische opbergruimte ook sfeer aan de badkamer of het toilet. Bekijk hier onze enkele wandplank van massief eiken.

Wooden Shelf BoX Bekijk Wooden Shelf BoX

Wooden Shelf BoX

Nooit meer een tekort in de badkamer aan opbergruimte? Kies voor massief eiken schappen. Hoeveel pas jij er toe?

Wooden Cover Bekijk Wooden Cover

Wooden Cover

Wil je het massieve eikenhout doorvoeren door de gehele badkamer? Kies dan voor onze nisplanken. Creëer met de Cover een robuuste vensterbank of gebruik het als planchet plank voor op het toilet.

Wooden Niche Shelf Bekijk Wooden Niche Shelf

Wooden Niche Shelf

Heb je ruimte in de badkamer die je nog niet optimaal benut? Dan kun je kiezen voor een Niche Shelf. Deze kun je perfect in een nis plaatsen. Zo komt het eikenhout terug in accessoires én heb je meer opbergruimte.

Wooden Mirror Shelf Bekijk Wooden Mirror Shelf

Wooden Mirror Shelf

Houten accessoires geven je badkamer warmte en sfeer. Dit geldt natuurlijk ook voor de LoooX Mirror Shelf, een eiken plank of planchet die je kunt combineren met verschillende badkamerspiegels.

Wooden Mirror Shelf open Bekijk Wooden Mirror Shelf open

Wooden Mirror Shelf open

Met houten accessoires maak je jouw badkamer compleet. De Wooden Mirror Shelf Open kun je zowel aan de rechter als aan de linker kant van jouw spiegel plaatsen. Erg praktisch en stijlvol.

Wooden Mirror Shelf asym Bekijk Wooden Mirror Shelf asym

Wooden Mirror Shelf asym

Met een asymmetrische Mirro Shelf geef je een eigen draai aan jouw badkameropstelling. Houd jij het liefst rechts of links meer ruimte over met de eiken wandplank? Pas de shelf toe naar wens.

Corner Shelf Bekijk Corner Shelf

Corner Shelf

Jouw shampoo kwijt onder de douche? Zet 'm op een chique Shelf. Dit handige driehoekje van LoooX is de ideale shampoo-houder.

Colour Shelf Bekijk Colour Shelf

Colour Shelf

Dit is de Colour Shelf. Dit item voorziet jouw badkamer van meer opbergruimte. Een stijlvol inbouwplanchet die subtiel tevoorschijn komt uit de voegen van de tegels.