menu

Closed Collectie

Maak jouw toilet compleet met LoooX. Onze lijn bestaat niet alleen uit een handig toiletmeubel met waskom, maar ook uit inbouw producten voor de toiletrol, wc-borstel, prullenbak en meer. Bekijk alle items hieronder.

CL 1 Bekijk CL 1

CL 1

Met de inbouw reserverolhouders kun je tot wel zes toiletrollen in de muur opbergen. Zo creëer je een opgeruimde look en een strak geheel in de badkamer. Kies jij voor wit, rvs of zwart?

CL 2 Bekijk CL 2

CL 2

Toiletrollen zijn natuurlijk onmisbaar in elke badkamer of toilet, maar waar laat je ze? Welke stijl je badkamer ook heeft, we hebben ze liever niet in het zicht. Gelukkig hebben we hiervoor onze inbouw reserverolhouder, zoals de CL2.

CL 3 Bekijk CL 3

CL 3

Bezig met het (ver)bouwen van je toilet? Met de CL3 inbouw rolhouder in tijdloos rvs is jouw toiletrol netjes in de muur weggewerkt en toch binnen handbereik.

CL 4 Bekijk CL 4

CL 4

Een toiletrolhouder is onmisbaar! De CL4 inbouw rolhouder is, zoals de naam al aangeeft, ingebouwd in de muur. Zo krijg je echt een chique en rustgevend geheel.

CL 5 Bekijk CL 5

CL 5

Typerend aan de CL5 in rvs is de twee-in-een functie. Zo heb je ruimte voor het opbergen van 5 toiletrollen, en 1 rolhouder voor gebruik. De toiletrolhouder is eenvoudig naast het toilet te monteren.

CL 6 Bekijk CL 6

CL 6

Ga je het toilet verbouwen? Kijk dan eens bij onze CL6, het inbouwsysteem voor je toiletborstel verstopt achter de muur. LoooX Styling: boven de toiletborstel is een opbergvak beschikbaar. Deze extra opbergruimte is ideaal om bijvoorbeeld een wc-rol in op te bergen.

CL 7 Bekijk CL 7

CL 7

De CL7 is een slimme toiletaccessoire die zowel praktisch, hygiënisch en stijlvol is. Deze bevat namelijk een opbergsysteem voor de toiletborstel én wc-rolhouder. Zo ben je van alle gemakken voorzien.

CL 8 Bekijk CL 8

CL 8

De inbouw toiletborstelhouder is voorzien van een extra rolhouder, die ook is weggewerkt achter het deurtje. Het mooie aan de CL8 is de betegelbare deur. De tegel verwerk je in de deur, waardoor je één mooi geheel krijgt.

CL 9 Bekijk CL 9

CL 9

Door slimme systemen in te bouwen naast het toiletreservoir voelt de ruimte al snel chique aan. Zo kun je met deze CL9 de toiletborstel netjes wegwerken in de muur. Daarnaast heb je ook geen losse wc-rolhouder meer nodig.

CL 10 Bekijk CL 10

CL 10

Ga je het toilet (ver)bouwen? De betegelbare CL10 bevat een opbergsysteem voor de toiletborstel. Daarnaast heb je bij de CL10 een losse opbergvak voor je toiletrol die los te openen is.

CL 11 Bekijk CL 11

CL 11

Deze geïntegreerde prullenbak (CL11) inclusief opbergvak is in de muur weggewerkt en daarom altijd binnen handbereik. Hierdoor creëer je een opgeruimde look.