menu

Een LoooX badkamer met Statement

  • Influencers
29-09-23

Kijk met ons binnen in de prachtige woning van influencer Esther! Zij mixte een moderne woonstijl met een tikkeltje japandi. Favoriete kleuren? Wit, zwart gecombineerd met warme accenten. De LoooX badkamer is hier dan ook echt een statement. Kijk binnen bij Esther! 

Maak kennis met @uniekhuisje!

Maak kennis met @uniekhuisje!

 

Esther woont samen met haar partner en dochter in een compleet gerenoveerde woning. De liefde voor interieur vind je dagelijks terug op haar Instagram account @uniekhuisje. Haar kleurgebruik is rustig, maar ook contrasterend. De wit-zwarte elementen en strakke lijnen zijn krachtig. De warme elementen zorgen voor een mooi geheel. Ook dit zie je terug in haar LoooX hoekje. De badkamer op zolder is helemaal verwerkt in de stijl van het huis.

Woning inrichten naar eigen wens

Voordat we inzoomen op de LoooX badkamer, gingen we in gesprek met Esther over haar woning. Esther is van origine architect. Haar partner is een echte handy-men: “we hebben alles zelf aangepakt! Ik bedenk eigenlijk de plannen en mijn partner voert het door. Zo konden we onze woning helemaal inrichten zoals we dit zelf wilde. Het klussen is inmiddels ook wel een uit de hand gelopen hobby” vertelt Esther lachend. “Als we een week niks gedaan hebben begint het al te kriebelen: wat kunnen we nu weer doen?” 

Hoofdtoon wit met zwart

Hoofdtoon bij Esther is wit met zwart. Dit geeft echt contrast. Vaak combineert ze dit met warme accenten zoals hout. “De warme accenten laat ik slechts subtiel terugkomen voor wat extra diepte en een persoonlijke touch. Ook op zolder hebben we deze combinatie toegepast. Daarnaast ben ik fan van DIY (do it yourself)-elementen waarmee je details eigen maakt."

Zolder met slaap-en badkamer

Het laatste traject van de verbouwing was de zolder die nu fungeert als werkkamer met eigen wastafel. In de toekomst is dit de zolder met slaap- en badkamer. “De zolder heeft schuinen lijnen. Mede hierdoor hebben we gekozen voor een wastafelblad met onderkast. Het is speels en je maakt optimaal gebruik van de ruimte. Het eiken in zwart hebben we gecombineerd met ronde materialen, zoals de ronde spiegel en de mat witte waskom", aldus Esther.

In de slaapzolder met badkamer is de mat witte waskom toegepast. In de LoooX collectie heb je ook glanzend. De keuze voor mat was snel gemaakt: “In onze woning passen we bijna altijd mat toe. Het is niet alleen mooi qua uiterlijk, ook is het praktisch in gebruik en door materialen in mat te laten, krijg je weer eenheid.”

Een droompaleis met LoooX

Een droompaleis met LoooX

 

Van de zolder tot aan beneden: Eshter is maar wat blij met haar moderne woning. “Ik ben helemaal happy met ons paleis en natuurlijk ook met de nieuwe hoek op zolder. Het badkamer hoekje in matzwart maakt de zolder compleet. Het is natuurlijk helemaal naar eigen smaak omdat we elk hoekje van ons huis zelf hebben bedacht. Dit geldt ook voor de huidige LoooX setting. Het past helemaal in de sferen van de woning!"

Tip van Esther

Leuk dat jullie de binnenkijker van Esther hebben gezien. Het eiken badmeubel, bestaande uit een eiken wastafelblad en losse onderkast in zwart met waskom en spiegel past prachtig in haar moderne interieur. Het wastafelblad aan de bovenzijde is compleet gemaakt met een zwarte handdoekhouder aan de rechterzijde. In haar complete interieur combineert ze veel diverse elementen met een eigen DIY-touch: “Probeer in je interieur elementen uit diverse prijsklasse te combineren met een DIY-touch en creëer zo eigenheid in je woning”, aldus Esther! 

Wil je meer zien van haar prachtige interieur? Volg haar op @uniekhuisje en bekijk hoe ze de stijl heeft doorgevoerd in haar hele woning.