menu
Accessories

Rail

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Brushed ss
Matt Black
White

Handdoekhouder voor badkamer of toilet

De LoooX Rail biedt jou een strakke, stijlvolle oplossing voor het drogen van jouw handdoek. Dit item is onmisbaar in de badkamer. Prachtig te combineren met eikenhouten meubels zoals de (Mini) Base Shelf. Zo kun je jouw handdoek of gastendoek gemakkelijk laten drogen. 

Handdoekhouder met badmeubel

Onze houdoekhouders zijn perfect te combineren met zowel onze wastafels voor de badkamer als het toilet. Naast zwart, zijn de handdoekhouders ook leverbaar in wit en rvs. Op de foto zie je zowel het eiken als ook de handdoekhouder in zwart. We love it! 

Kijk binnen bij Esther

Zij heeft de Rail in Black in haar woning toegepast

Combineer met eiken

Met de Rail ben je verzekerd van een droge handdoek binnen handbereik. Plaats 'm onder één van onze LoooX badmeubels en krijg zo een echte LoooX badkamer.

Maak de ruimte compleet

Maak de Rail compleet met onze badmeubel collectie. Heb je al gedacht aan lampen? Verlichting bepaalt de sfeer in de badkamer.

Kleur met accessoires

Maak één geheel in je badkamer met de juiste accessoires. Stem kleur, aantal, vorm, grootte en materiaal op elkaar af en maak jouw badkamer compleet.

Maak jouw badkamer compleet met LoooX 

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Direct naar de volledige collectie

Welke variant kies jij?

De Rail is leverbaar in allerlei kleuren. Welke variant kies jij? Combineer verschillende materialen. Door materialen en kleuren met elkaar te combineren krijg je indrukwekkende combinaties. 

Badmeubels Bekijk Badmeubels

Badmeubels

Onze uitgebreide badmeubel collectie wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals eikenhout. Bekijk hier al onze badmeubels.

Waskommen Bekijk Waskommen

Waskommen

Maak jouw badkamer of toilet compleet met de opbouw waskommen van LoooX! Onze waskommen zijn uniek en met de hand gemaakt. Wist je dat wij een lijn hebben voor zowel het toilet als op een badmeubel?

Verlichting Bekijk Verlichting

Verlichting

Maak jouw badkamer of toilet compleet met sfeerverlichting van LoooX! Sfeerlichting voegt sfeer toe aan iedere ruimte. LoooX heeft twee typen verlichting waar je niet op uitgekeken raakt. Welke kies jij?

LoooX bekijken en kopen? 

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Store Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

 

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag een offerte aan.

Vind een winkel bij jou in de buurt

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: