menu

Accessoires

Maak jouw badkamer of toilet compleet met accessoires van LoooX. Onze lijn gaat verder dan alleen een mooi jasje, ook zijn de accessoires slim ontworpen voor ieder interieur. Maak er iets persoonlijks van en combineer met kleur en geur. 

Rail Bekijk Rail

Rail

De LoooX Rail biedt jou een strakke, stijlvolle oplossing voor het drogen van jouw handdoek. Prachtig te combineren met eikenhouten meubels zoals onze LoooX (mini) Base Shelf.

Roll Bekijk Roll

Roll

Met de LoooX Roll hangt je wc-rol altijd binnen handbereik. Deze LoooX Roll is perfect te plaatsen onder een meubel. Kies jij voor een matzwarte variant, tijdloos rvs, of stijlvol wit?

Wooden Stool Bekijk Wooden Stool

Wooden Stool

Een krukje is erg praktisch in de badkamer. Kies daarom voor een stijlvolle variant met eikenhout. Deze maakt jouw badkamerstijl helemaal af.

Air Bekijk Air

Air

Pas jouw stijl toe tot in de details van de badkamer of het toilet. De stijlvolle Air kan zowel tegen de wand als tegen het plafond geplaatst worden.

Organizer Bekijk Organizer

Organizer

De Organizers kunnen door middel van de Dividers worden opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat jouw eerste indeling niet meteen de definitieve hoeft te zijn. Zo past de indeling zich aan op elke situatie!

Divider Bekijk Divider

Divider

De Organizers kunnen door middel van de Dividers worden opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat jouw eerste indeling niet meteen de definitieve hoeft te zijn. Zo past de indeling zich aan op elke situatie!

Dry Bekijk Dry

Dry

Jouw handdoek stijlvol laten drogen? Kies voor de luxe Dry. Met dit accessoire houd je de badkamervloer vrij.

Mounting Kit Bekijk Mounting Kit

Mounting Kit

Jouw meubel helemaal compleet maken? Pas dan accessoires toe die het comfort vergroten. De bevestiging van deze accessoires doe je door middel van onze Mounting Kit. Alles weten over deze set? Lees dan snel verder.

Stainless Steel Maintenance Set Bekijk Stainless Steel Maintenance Set

Stainless Steel Maintenance Set

Jouw LoooX product van rvs onderhouden? Dat kan met de Stainless Steel Maintenance Set. Alles weten over deze set? Lees dan snel verder.

Wood Maintenance Set Bekijk Wood Maintenance Set

Wood Maintenance Set

Met de LoooX Maintenance Set houd je jouw eikenhouten badkamer item in topvorm. Lees hier alles over deze handige kit.

Wooden Bath Shelf Bekijk Wooden Bath Shelf

Wooden Bath Shelf

In bad heb jij tijd voor jezelf: je hoeft en moet even helemaal niets. Daarom is het extra handig alles bij hand hebt. Bekijk hier de eiken badplank: het perfecte item dat jouw badmoment compleet maakt.

Wooden Bath Shelf RAW Bekijk Wooden Bath Shelf RAW

Wooden Bath Shelf RAW

Maak jouw bad ervaring compleet met de Wooden Bath Shelf RAW. Lees alles over deze speciale toevoeging aan jouw badkamer.