menu
Bath collection

Wooden Bath Shelf RAW

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product

Uniek item

Ontspan in bad met onze unieke LoooX Wooden Bath Shelf RAW: een stoere badplank. Deze badplank is handgemaakte en van minstens 75 jaar oud eikenhout. Dit maakt iedere plank uniek met prachtige, natuurlijk holtes en imperfecties. De RAW ademt vakmanschap.

Kies jouw favoriet

De badplank is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen, namelijk van 78 en 88 cm breed. Kies de afmeting die past bij de breedte van jouw bad.

Ga voor groen

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

Geur in de badkamer

Wist je dat beleving voor een groot deel bepaald wordt door geur? Mix je interieur met heerlijke zeepjes, je favoriete douchegel of geurstokjes!

Optimale sfeer

Ook tijdens jouw zen moment wil je dat de sfeer in de badkamer optimaal is. Met licht kun je deze sfeer bepalen. Kies bijvoorbeeld voor sfeerverlichting zoals de LoooX Light.

Jouw badkamer compleet

Je kunt best wat elementen met elkaar mixen. Zorg wel dat je in de basis bij één woonstijl blijft om de rust te bewaren. In elke woonstijl zijn er altijd genoeg items die in diezelfde stijl gemixt kan worden. We love it! Wil je eens spieken bij onze andere woonstijlen? Klik dan hier.

Badplank met inleg

Bekijk ook eens onze moderne Bath Shelf. De badplank heeft een inleg voor je tablet of een spannend boek. Ook is er voldoende ruimte en stabiliteit voor het plaatsen van een kop thee of glas wijn. Ontspan en neem tijd voor jouw rustmoment.

Wooden Stool Bekijk Wooden Stool

Wooden Stool

Een krukje is erg praktisch in de badkamer. Kies daarom voor een stijlvolle variant met eikenhout. Deze maakt jouw badkamerstijl helemaal af.

Wooden Bath Shelf Bekijk Wooden Bath Shelf

Wooden Bath Shelf

In bad heb jij tijd voor jezelf: je hoeft en moet even helemaal niets. Daarom is het extra handig alles bij hand hebt. Bekijk hier de eiken badplank: het perfecte item dat jouw badmoment compleet maakt.

Baden Bekijk Baden

Baden

Er is altijd een bad dat bij jouw badkamer past. Benieuwd? Bekijk onze collectie baden hier.

Door mensen, voor mensen

Hier in Deventer krijgt jouw badplank alle aandacht die het verdient. Met ongeveer vijftig werknemers werken we hard aan de ontwikkeling van onze producten, van eerste schets tot het uiteindelijke eindproducten en stuk voor stuk uniek!

Koop LoooX

Downloads & Ondersteuning

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: