menu
Accessories

Divider

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening

Tussenstuk voor ladeverdeler

De hoogste tijd om rust te creëren in jouw badkamer (en lades). Hier gaan onze Organizers en Dividers je bij helpen. De Divider plaats je in een LoooX Organizer en is voorzien van een poedercoating in de kleur Orion Grey Matt. Met de Dividers kun je verschillende vakken creëren in de Organizers. Je kunt ze op elke breedte bevestigen. Dit maakt het goed mogelijk om kleine vakken te maken voor bijvoorbeeld wattenstaafjes, en grote vakken voor haarproducten. 

Ladeverdeler voor badmeubel 110 mm

Wil je de Divider verplaatsen of losklikken? Dat kan door op het logo van onze Divider te klikken. Let op: de Organizers en Dividers zijn 110 mm hoog. Controleer de hoogte van de lade of dit past in jouw LoooX meubel. De Organizers en Dividers dienen niet tegen het hout of de sifon geplaatst te worden.

Kies jouw badmeubel

Met onze Divider krijg je een mooie verdeling in de lades. Deze handige systemen zijn optioneel bij aanschaf van een LoooX badmeubel. Welke variant kies jij?

Gek op badderen?

Naast onze Dividers, hebben nog veel meer producten die perfect passen in de badkamer. Ben jij gek op badderen? Kies dan één van onze LoooX baden!

Go green!

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

LoooX styling tips

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Direct naar onze volledige collectie

Maak de badkamer compleet

Maak jouw badkamer of toilet compleet en combineer ze met andere items uit de LoooX collectie.

Badmeubels Bekijk Badmeubels

Badmeubels

Onze uitgebreide badmeubel collectie wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals eikenhout. Bekijk hier al onze badmeubels.

Spiegels Bekijk Spiegels

Spiegels

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer en het toilet. Bekijk hier onze spiegel collectie.

Verlichting Bekijk Verlichting

Verlichting

Maak jouw badkamer of toilet compleet met sfeerverlichting van LoooX! Sfeerlichting voegt sfeer toe aan iedere ruimte. LoooX heeft twee typen verlichting waar je niet op uitgekeken raakt. Welke kies jij?

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: