Waar koop je LoooX?

LoooX Tailor-Dealer

Ontdek en beleef LoooX bij één van onze dealers! Onze dealers beschikken in hun showroom gegarandeerd over een ruim LoooX assortiment. De adviseurs helpen je bij het kiezen van onze artikelen en infomeren je graag over de maatwerkmogelijkheden. Vind eenvoudig jouw dichtstbijzijnde LoooX Tailor-Made Dealer in onze store locator.

België

Op zoek naar een LoooX verkooppunt in België? Neem dan contact op met Aquaware. De LoooX vertegenwoordiging in België en Luxemburg wordt verzorgd door de firma Aquaware. 


Overige verkooppunten 

LoooX is tevens verkrijgbaar bij onze overige verkooppunten. Bij deze showrooms zijn ook onze LoooX producten te koop. Informeer naar de actuele collectie bij jouw dichtstbijzijnde verkooppunt.


Ook dealer worden?

Als LoooX dealer heb je toegang tot vele extra's. Nieuwsgierig naar het LoooX-dealerschap? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden! Klik hier om contact met ons op te nemen. 


*Op dit moment is de lijst met overige verkooppunten in opbouw. Mocht jouw showroom er niet tussen staan, neem dan contact met ons op. Neem ook contact met ons op als je als consument geen showroom in de buurt kunt vinden. We helpen je graag bij het vinden van een dealer of overige verkooppunt.

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?
Chat direct WhatsApp Telefoon
Koop LoooX
Tailor-Made