menu
Accessories

Air

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm {{colorOptionOption}} {{colorOptionColor}} Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening

Ventilatierooster voor de badkamer of toilet

Op zoek naar een ventilatierooster die niet alleen functioneel, maar ook elegant is? Geef je badkamer een upgrade met de LoooX Air. Bovendien zijn deze items ook onmisbaar! Met een goed ventilatiesysteem voorkom je namelijk vochtproblemen in de badkamer. Zowel belangrijk voor materialen als gezondheid. 

Combineer met eiken

Met de LoooX Air ben je verzekerd een stijlvolle ontluchtingsrooster. Maak je badkamer compleet met een LoooX badmeubel en creƫer een sfeervol geheel!

Maak de ruimte compleet

Maak de LoooX Air compleet met de collectie van LoooX. Heb je al gedacht aan lampen? Verlichting bepaalt de sfeer in de badkamer!

Go green!

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

Maak de Air compleet

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Direct naar de volledige LoooX collectie

Ook geschikt in andere woonruimtes

Ontluchtingsroosters in de badkamer, toilet en keuken zijn vaak niet in harmonie met de mooie designproducten waarmee de ruimtes zijn vormgegeven. Een stijlvolle oplossing is het LoooX Air ontluchtingsrooster, volledig van rvs. Zo geniet je optimaal van jouw woonruimte. De Air ontluchtingsroosters zijn geschikt voor zowel plafond- als wanmontage. Kies jij voor de ronde of vierkante variant? 

Badmeubels Bekijk Badmeubels

Badmeubels

Onze uitgebreide badmeubel collectie wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals eikenhout. Bekijk hier al onze badmeubels.

Toilet Bekijk Toilet

Toilet

Met LoooX maak je ook van de kleinste ruimte iets gezelligs. Klik hier voor meer informatie.

Verlichting Bekijk Verlichting

Verlichting

Maak jouw badkamer of toilet compleet met sfeerverlichting van LoooX! Sfeerlichting voegt sfeer toe aan iedere ruimte. LoooX heeft twee typen verlichting waar je niet op uitgekeken raakt. Welke kies jij?

LoooX bekijken en kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

Koop LoooX

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: