menu
Furniture collection

Wooden Facet Stripes

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Pure
Dark grey
Brown Grey
Black
Old Grey
Mood image 1

Gestreept eiken badmeubel

De 'retro' woonstijl wordt steeds vaker toegepast, ook in de badkamer. Naast accessoires, hoort hier natuurlijk ook een hoogwaardig badmeubel bij in deze stijl. De Wooden Facet Stripes lijkt qua uitstraling op ons standaard Facet, maar de lades hebben een retro look door de verticale strepen in het front. De ruimte tussen de strepen is zwart waardoor de gravering extra wordt benadrukt. Een stoer design meubel voor in de badkamer!

Mood image 2

Facet Stripes naar wens

De Wooden Facet Stripes kun je met maatwerk helemaal naar wens samenstellen. Zo is de kast ook verkrijgbaar in bijna elke andere LoooX kleur én de gewenste afmeting. Kies jij bijvoorbeeld voor één of twee lades? Bekijk alle opties via bovenstaande knoppen en doe jouw offerteaanvraag bij een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt.

Mood image 3

Maak jouw interieur persoonlijk

Combineer retro items met planten en natuurlijke materialen voor een botanisch effect. Wil je meer wooninspiratie opdoen?

Mood image 4

Kom tot rust

De rust bewaren in jouw badkamer? Dat kan door meerdere kleuren of materialen op elkaar af te stemmen. Zo wordt jouw badkamer één geheel. Kies bijvoorbeeld voor eikenhout.

Spot on

Verlichting bepaalt de sfeer in de badkamer. Mis je toch nog iets? Varieer dan van warm naar koud licht met CCT-verlichting. Ook kun je met RGBW-verlichting kleuren toepassen.

Mood image 6

Kies voor groen

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

LoooX styling tips

Naast het kiezen van meubels kun je meer items toepassen om jouw badkamer compleet te maken. Hieronder geven we je graag een aantal tips. Wil je meer interieurinspiratie opdoen? Bekijk dan eens onze nieuws-pagina.

Meer nieuws lezen

Te opvallend?

Vind je de Facet Stripes prachtig maar durf je het (nog) niet aan om deze strepen toe te passen? Bekijk dan eens ons standaard Facet meubel. Dit meubel is verkrijgbaar in vijf kleurstellingen en kun je ook volledig naar wens samenstellen. 

Spiegels Bekijk Spiegels

Spiegels

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer en het toilet. Het is niet alleen een functioneel item voor dagelijkse routines, maar het voegt ook stijl en elegantie toe aan de ruimte. Bekijk hier onze spiegel collectie.

Waskommen Bekijk Waskommen

Waskommen

Maak jouw badkamer of toilet compleet met de opbouw waskommen van LoooX! Onze waskommen zijn uniek en met de hand gemaakt. Wist je dat wij een lijn hebben voor zowel het toilet als op een badmeubel?

Verlichting Bekijk Verlichting

Verlichting

Maak jouw badkamer of toilet compleet met sfeerverlichting van LoooX! Sfeerlichting voegt sfeer toe aan iedere ruimte. LoooX heeft twee typen verlichting waar je niet op uitgekeken raakt. Welke kies jij?

Mood image 7
Mood image 8

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

 

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag een offerte aan.

LoooX kopen

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: