menu
Furniture collection

Wooden Full Frame Regal

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Old Grey
White
Light Grey
Pure
Dark grey
Brown Grey
Black
Mood image 1

Badmeubel met regaal deel

Met de Full Frame Regal voorzie je jouw badkamer van hoogwaardig design. Dit unieke design heeft zowel gesloten lades als een regaal gedeelte. Ook qua indeling kun je met dit maatwerk meubel alle kanten op.

Mood image 2

Afwerking van kwaliteit

Onze badmeubels worden gemaakt van hoogwaardig eiken. Ook het regaal is daarom even netjes afgewerkt als de buitenzijde van het meubel. Heb je liever het regaal aan de andere kant van het meubel? Met Tailor-Made kun je alle kanten op. Onze Tailor-Made Dealers door heel Nederland helpen je graag op weg. 

Mood image 3

Alleen het beste eiken

Om de kwaliteit van ons eiken te kunnen garanderen verbinden we eisen aan ons hout. Wil je alles weten over onze kwaliteitsbewaking?

Mood image 4

Sfeerbepalend

Wist je dat beleving voor een groot deel bepaald wordt door geur? Heb je geen geurstokjes bij de hand? Gebruik dan jouw favoriete douchegel of bodylotion.

Mood image 5

Rust

Door materialen uit de natuur met elkaar te combineren krijg je indrukwekkende combinaties. Maak jouw badkamer compleet met meer accessoires van LoooX!

Comfort

Onderhouden van de badkamer of toilet is niet de leukste taak. Kies daarom voor hoogwaardige materialen die goed bestand zijn tegen vocht en warmte. Zo is ons eikenhout bestand deze invloeden. Dit scheelt onderhoud en moeite.

Maak jouw LoooX badkamer compleet

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Hele badmeubel collectie bekijken

De kleur die bij jou past

Onze Full Frame Regal is verkrijgbaar in verschillende kleurafwerkingen die variëren van White tot Black. Onze klassieke eikenhouten kleur, Old Grey,  geeft jouw kamer een natuurlijke uitstraling. Welke kleur kies jij?

Organizer Bekijk Organizer

Organizer

De Organizers kunnen door middel van de Dividers worden opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat jouw eerste indeling niet meteen de definitieve hoeft te zijn. Zo past de indeling zich aan op elke situatie!

Spiegels Bekijk Spiegels

Spiegels

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer en het toilet. Het is niet alleen een functioneel item voor dagelijkse routines, maar het voegt ook stijl en elegantie toe aan de ruimte. Bekijk hier onze spiegel collectie.

Waskommen Bekijk Waskommen

Waskommen

Maak jouw badkamer of toilet compleet met de opbouw waskommen van LoooX! Onze waskommen zijn uniek en met de hand gemaakt. Wist je dat wij een lijn hebben voor zowel het toilet als op een badmeubel?

Mood image 8

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

 

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag direct een offerte aan.

LoooX kopen

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: