• showroom_impressie_looox

 

Vragen over LoooX?

Stel tijdens kantooruren eenvoudig en snel je vraag via ons chatsysteem. Ook is het mogelijk om per email of via onderstaand contactformulier je vraag te stellen. Wij reageren zo snel mogelijk op je verzoek. Een team van professionele en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor je klaar.

LoooX in tijden van COVID-19

Je zult er niet aan ontkomen zijn: het coronavirus. Ook wij passen ons aan. Dit kun je verwachten:

  • Aangepaste bereikbaarheid - we zullen bereikbaar zijn van 08:30 tot 17:00.
  • Je kunt op afstand een bezoek brengen aan ons Experience Center! Maak dan een afspraak via WhatsApp. Onderaan de pagina lees je hier meer over.
  • Ons Experience Center is tijdelijk gesloten voor publiek. Onze showroom is namelijk bereikbaar via ons bedrijf en productie. Om het risico zowel voor jou als voor ons te beperken, hebben we besloten dat afspraken enkel plaatsvinden op afstand.

Op deze manier lopen (én nemen) we geen enkel risico! We verwelkomen je graag weer in Deventer zodra dit - zonder bemettingsgevaar - mogelijk is. 

Inspiratie opdoen op afstand? Hier helpen we je een handje mee. Neem bijvoorbeeld een kijkje op:

Met al die opgedane ideeën hopen we je snel weer te mogen verwelkomen bij LoooX. Wil je LoooX toch in het echt bewonderen? Bezoek dan één van onze verkooppunten op Tailor-Made Dealers bij jou in de buurt. 

Waar koop je LoooX? 

LoooX wordt in Nederland verkocht door bijna elke sanitairspecialist bij jou in de buurt. Zij helpen je graag verder om van jouw badkamer een droombadkamer te maken. Neem gerust contact op met jouw dichtstbijzijnde sanitairspecialist.

 

Het LoooX Experience Center in Deventer

We hebben veel mooie opstellingen gecreëerd die in een grote ruimte in Deventer helemaal tot hun recht komen. Een perfecte plek om inspiratie op te doen voor jouw droombadkamer. Wegens COVID-19 is het momenteel niet mogelijk om het Experience Center te bezoeken. Je kunt wel een video-afspraak inplannen om onze producten te bewonderen.

Wil je een video-afspraak inplannen voor een virtueel bezoek aan ons Experience Center? Stuur ons een appje via onderstaande knop. Wel zo veilig!

Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan de consument. Bij onze Official LoooX Dealers kun je onze collectie zowel bewonderen als kopen. 

 

 


LoooX Bathroom Experience

Maagdenburgstraat 8              Postadres:
7421 ZB Deventer                    Postbus 2103
info@looox.nl                           7420 AC Deventer 


Ook telefonisch te bereiken 

Van maandag t/m donderdag 08.00 uur tot 17.30 uur vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.

0570 - 610 071

Accountmanagers

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?