• showroom_impressie_looox

 

Vragen over LoooX?

Stel tijdens kantooruren eenvoudig en snel je vraag via ons chatsysteem. Ook is het mogelijk om per email of via onderstaand contactformulier je vraag te stellen. Wij reageren direct op je verzoek! Een team van professionele en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor je klaar.

Waar koop je LoooX? 

LoooX wordt in Nederland verkocht door bijna elke sanitairspecialist bij jou in de buurt. Zij helpen je graag verder om van jouw badkamer een droombadkamer te maken. Neem gerust contact op met jouw dichtstbijzijnde sanitairspecialist.

 

Ons nieuwe inspiratiecentrum is af!

We hebben veel nieuwe opstellingen gecreëerd die in de grote ruimte helemaal tot hun recht komen. Een perfecte plek om inspiratie op te doen voor jouw droombadkamer. Kom je onze (nieuwste) producten ook bewonderen? We verwelkomen je graag in ons nieuwe LoooX Experience Center in Deventer. Maak hiervoor een afspraak via info@looox.nl of bel naar 0570 610 071. 

Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan de consument. Bij onze Official LoooX Dealers kun je onze collectie zowel bewonderen als kopen. 


LoooX Bathroom Experience

Maagdenburgstraat 8              Postadres:
7421 ZB Deventer                    Postbus 2103
info@looox.nl                           7420 AC Deventer 


Ook telefonisch te bereiken 

Van maandag t/m donderdag 08.00 uur tot 17.30 uur vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.

0570 - 610 071

Accountmanagers

Neem direct contact met ons op.

Koop LoooX
Tailor-Made