• showroom_impressie_looox

 

Vragen over LoooX?

Stel tijdens kantooruren eenvoudig en snel je vraag via ons chatsysteem. Ook is het mogelijk om per email of via onderstaand contactformulier je vraag te stellen. Wij reageren zo snel mogelijk op je verzoek. Een team van professionele en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor je klaar.

LoooX & COVID-19: dit kun je verwachten

  • Aangepaste bereikbaarheid - we zullen bereikbaar zijn van 08:30 tot 17:00.
  • Ons Experience Center is op afspraak geopend. Je partner of vriend/vriendin is ook van harte welkom! Maximaal 2 bezoekers per afspraak. Interesse? Maak dan een afspraak via onze afspraakplanner. Onderaan de pagina lees je hier meer over.

Liever inspiratie opdoen op afstand? Hier helpen we je een handje mee. Neem bijvoorbeeld een kijkje op:

Met al die opgedane ideeën hopen we je snel weer te mogen verwelkomen bij LoooX. Wil je LoooX toch in het echt bewonderen? Bezoek dan één van onze verkooppunten op Tailor-Made Dealers bij jou in de buurt. 

Waar koop je LoooX? 

LoooX wordt in Nederland verkocht door bijna elke sanitairspecialist bij jou in de buurt. Zij helpen je graag verder om van jouw badkamer een droombadkamer te maken. Neem gerust contact op met jouw dichtstbijzijnde sanitairspecialist.

 

Het LoooX Experience Center in Deventer

We hebben veel mooie opstellingen gecreëerd die in een grote ruimte in Deventer helemaal tot hun recht komen. Een perfecte plek om inspiratie op te doen voor jouw LoooX droombadkamer. Wil je op afspraak langskomen of een video-afspraak inplannen voor een virtueel bezoek? Plan je bezoek in via onderstaande knop.

Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan de consument. Bij onze Official LoooX Dealers kun je onze collectie zowel bewonderen als kopen. 


 

 


LoooX Bathroom Experience

Maagdenburgstraat 8              Postadres:
7421 ZB Deventer                    Postbus 2103
info@looox.nl                           7420 AC Deventer 


Ook telefonisch te bereiken 

Van maandag t/m donderdag 08.00 uur tot 17.30 uur vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.

0570 - 610 071

Accountmanagers

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?
Chat direct WhatsApp Telefoon
Koop LoooX
Tailor-Made