menu

LoooX kopen? Welkom bij Van Veen Tegels & Sanitair

  • Blog
15-01-19

LoooX Tailor-Made Dealer aan het woord - Van Veen Tegels & Sanitair

In het Friese Sint Nicolaasga zit LoooX Dealer Van Veen Tegels & Sanitair. Dit is een splinternieuwe toonzaal, vanaf heden zijn zij Official LoooX Dealer. Tijd om nader kennis te maken!

In gesprek met...

In gesprek met...

De gezellige familie Van Veen. Van Veen Tegels & Sanitair is opgericht op 1 april 1987, door Rein en Wilma van Veen. Samen met Femke, Rommert, Johannes en het overige team vormen ze een hechte club en een mooi familiebedrijf.

Nieuwe toonzaal met LoooX

De toonzaal is splinternieuw. “Na ruim 30 jaar een tegelhandel te zijn geweest, zijn we sinds dit jaar uitgebreid met een splinternieuwe toonzaal, inclusief sanitair. Met deze uitbreiding kunnen we nu projecten van a tot z aanpakken, van bouwkundig tot oplevering. Een mooie verbreding!”, zo vertelt  Rommert. Ook de LoooX collectie inclusief maatwerkmogelijkheden zijn hier verkrijgbaar.   

Waarom zijn jullie LoooX Tailor-Made Dealer?

De showroom is voorzien van een mooi Tailor-Made meubel en op maat gemaakte eiken nisplanken. Het resultaat zie op deze pagina. It #loooxgood! Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier

Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.