menu

LoooX Tailor-Made koop je bij Baderie Naaldwijk

  • Blog
24-02-23

Ook in Naaldwijk vind je LoooX

We zijn deze keer te vinden in Naaldwijk, bij Baderie Naaldwijk om precies te zijn. In deze chique showroom kun je jouw droombadkamer samenstellen. Hier staat beleving centraal! Ben je benieuwd hoe ze werken en wat je kunt verwachten? We gingen hierover in gesprek met Maarten, filiaalmanager van Baderie Naaldwijk.

Beleving centraal

Beleving centraal

In deze showroom doe je alle inspiratie op voor jouw badkamer. De showroom is ontzettend inspirerend en wordt ook continu aangepast naar de nieuwste trends. Het deskundige personeel adviseert je graag waarna je wordt voorzien van een 3D tekening. Dit ontwerp kun je zelfs met VR-bril bekijken, hoe gaaf! Ook LoooX vind je hier, zowel in standaard als maatwerk. Maarten helpt je graag bij het samenstellen van een nieuwe badkamer, met LoooX.

‘Het geluk zit in elk detail’

En bij die uitspraak sluiten wij ons graag aan. Door aandacht te besteden aan details, zorg je dat jij je thuis voelt in de badkamer. Dit doet Baderie Naaldwijk door te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering.

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.