menu
Mirror Collection

Organic

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product

Speelse spiegel met verlichting

Maak kennis met de LoooX Organic. Deze spiegel met organische vorm is niet alleen speels, ook erg mordern en praktisch. Plaats deze vrij in de ruimte, of juist bij schuine wanden. De Organic kun je draaien hoe je zelf wilt. Hierdoor maak je optimaal gebruik van de ruimte! 

Organische vorm

Houd je toch meer van frisse kleuren en strakke lijnen? Ook dan breekt deze spiegel het strakke gevoel in de badkamer. De LoooX Organic is leverbaar in 4 verschillende maten, namelijk 60, 80, 100 en 120 cm. 

Maak jouw badkamer af

Combineer ook verschillende formaten spiegels om een natuurlijk effect te creëren en maak de combinatie af met één van onze badmeubels.

Durf

Ben je bang dat een opvallende vorm te veel in het oog springt? Pas dan een tegel toe op de achterwand in dezelfde sfeer. Zo wordt jouw badkamer een geheel.

Verlichting

Wil je dat de Organic dé eyecatcher wordt in jouw badkamer? Combineer ‘m dan met de juiste verlichting. Kies bijvoorbeeld voor onze matzwarte LoooX Light.

De natuur naar binnen

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten zoals aloë vera, aspargus of kunstplanten. Zo waan jij je in de natuur.

Styling tips

Jouw badkamer helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Spiegel met voldoende licht

Een spiegel met verlichting maakt je badkamer af. Gelukkig is de Organic voorzien van mooie verlichting, die je niet alleen in kleur maar ook op intensiteit kunt schakelen. De badkamerspiegel is namelijk voorzien van CCT-verlichting. Deze verlichting is (traploos) verstelbaar in koud wit en warm wit (2.700 – 6.000 Kelvin).

Badmeubels Bekijk Badmeubels

Badmeubels

Onze uitgebreide badmeubel collectie wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals eikenhout. Bekijk hier al onze badmeubels.

Baden Bekijk Baden

Baden

Er is altijd een bad dat bij jouw badkamer past. Benieuwd? Bekijk onze collectie baden hier.

Spiegels Bekijk Spiegels

Spiegels

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer en het toilet. Bekijk hier onze spiegel collectie.

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

 

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag een offerte aan.

LoooX kopen

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: