menu

Mirror collection

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer en het toilet. Kies daarom een spiegel die helemaal naar jouw wens is samengesteld. Verlichting, vorm of verwarming? Er is altijd een spiegel die bij jou past. Ook wanneer jouw perfecte spiegel niet tussen onderstaande producten staat, kun je terecht bij onze optie maatwerk.

A-Line Round Bekijk A-Line Round

A-Line Round

Ronde spiegels zien we steeds vaker terug. Deze A-Line badkamerspiegel is voorzien van indirecte LED-verlichting. Zo creëer je een prachtige, zachte gloed achter de spiegel als sfeerverlichting in de badkamer.

A-Line Bekijk A-Line

A-Line

Deze rechthoekige spiegel past perfect bij een moderne badkamer. Voorzien van indirecte LED-verlichting die een prachtige en zachte gloed creëert. De ideale keuze voor een stijlvolle badkamer met strak design.

Rectangle Bekijk Rectangle

Rectangle

Er komen steeds meer organische en ronde vormen terug in de badkamer. De Rectangle spiegel is een mooie aanvulling op deze stijl. Ontspannen? Dat gaat dan zeker lukken in een ruimte met zachte vormen.

Black Line Oval Bekijk Black Line Oval

Black Line Oval

Ovalen vormen zien we steeds vaker terug in de badkamer. Zo kun je de badkamer compleet maken met een spiegel in ovale vorm. Ook is de spiegel voorzien van indirecte CCT-verlichting.

CM-Line Bekijk CM-Line

CM-Line

Ronde spiegels zijn helemaal de trend. Dat begrijpen we goed, aangezien ze de badkamer een unieke sfeer geven. Ben je op zoek naar een ronde spiegel met verlichting? Bekijk dan hier de CM-Line.

White Line Round Bekijk White Line Round

White Line Round

Ronde spiegels zien we steeds vaker terug in de badkamer. Deze White Line Round kan perfect worden afgestemd op andere witte accessoires in de badkamer. Dit maakt jouw badkamer compleet.

Black Line Round Bekijk Black Line Round

Black Line Round

Deze spiegel met matzwarte rand past helemaal in de hedendaagse badkamer. Ronde spiegels maken jouw badkamer helemaal af. Welke maatvoering kies jij?

Gold Line Round Bekijk Gold Line Round

Gold Line Round

Een ronde spiegel met gouden rand: een pareltje in de badkamer. Combineer meerdere varianten en afmetingen voor een modern effect. Hoe combineer jij de Gold Line Round?

Organic Bekijk Organic

Organic

Geef jouw badkamer een moderne twist met een spiegel met organische vorm. Bekijk hier alles over onze Organic mét verlichting.

Toilet Line Mirrors Bekijk Toilet Line Mirrors

Toilet Line Mirrors

Toilet spiegels hebben vele voordelen. Zo voorzien ze jouw toilet van een ontspannen sfeer, breken ze de rechte vormen in de ruimte en zijn ze ook nog eens heel stijlvol. Bekijk hier onze collectie met toilet spiegels.

M-Line Single Bekijk M-Line Single

M-Line Single

Ben je op zoek naar een badkamerspiegel met verwarming en verlichting? De M-Line Singl heeft één baan directe verlichting die jouw badkamer voorziet van voldoende verlichting.

M-Line Single CCT Bekijk M-Line Single CCT

M-Line Single CCT

Houd je van variatie in verlichting? Bekijk dan eens onze M-Line Single CCT. Met CCT verlichting kun je de lichtkleur en -sterkte wijzigen.

M-Line Double Bekijk M-Line Double

M-Line Double

Ook de M-Line Double heeft zowel verwarming als verlichting. Met verlichting aan beide zijden geef je de badkamer een ontspannen verlichte sfeer.

Spiegel op maat?

Zit jouw perfecte spiegel hier niet tussen? Naast onze standaard spiegels kun je een spiegel op maat aanvragen. Je bent van harte welkom bij onze verkooppunten waar je terecht kunt voor advies en bestellingen over maatwerk spiegels. Of ontdek onze handige store-locator voor een winkel bij jou in de buurt. 

C-Line Bekijk C-Line

C-Line

RGB spiegels zijn helemaal de trend. Dat begrijpen we goed, aangezien ze de badkamer een unieke sfeer geven. Ben je op zoek naar een spiegel met RGB verlichting? Bekijk dan hier de C-Line.

X-Line Bekijk X-Line

X-Line

Twijfel je tussen directe en indirecte spiegelverlichting in de badkamer? Met de X-Line hoef je niet meer te kiezen. Lees hier alles over deze complete spiegel voor in de badkamer.

Black Line Bekijk Black Line

Black Line

Pas jij zwarte accenten toe in de badkamer? Dan past de Black Line prachtig in jouw interieur. Deze spiegel heeft een zwarte rand, die een moderne touch geeft aan de badkamer.

ML1-Line Bekijk ML1-Line

ML1-Line

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook in de badkamer. Kies daarom voor een duurzame ML-Line spiegel. Deze ML1-Line heeft alleen aan de onderzijde indirecte verlichting.

ML2-Line Bekijk ML2-Line

ML2-Line

Ook de ML2-Line is een duurzame keuze. Deze spiegel heeft naast directe verlichting ook nog indirecte boven- en onderverlichting. Zo wordt jouw badkamer goed verlicht.

B-Line Bekijk B-Line

B-Line

Ben je op zoek naar een spiegel met verwarming en separate ledverlichting? Bekijk dan hier onze B-Line en maak jouw badkamer compleet.

SP-Lamp Bekijk SP-Lamp

SP-Lamp

Met deze losse verlichtingsset maak je jouw B-Line spiegel compleet. Bekijk en lees hier alles over de SP-lamp.

Wooden Mirror Shelf Bekijk Wooden Mirror Shelf

Wooden Mirror Shelf

Houten accessoires geven je badkamer warmte en sfeer. Dit geldt natuurlijk ook voor de LoooX Mirror Shelf, een eiken plank of planchet die je kunt combineren met verschillende badkamerspiegels.

Wooden Mirror Shelf open Bekijk Wooden Mirror Shelf open

Wooden Mirror Shelf open

Met houten accessoires maak je jouw badkamer compleet. De Wooden Mirror Shelf Open kun je zowel aan de rechter als aan de linker kant van jouw spiegel plaatsen. Erg praktisch en stijlvol.

Wooden Mirror Shelf asym Bekijk Wooden Mirror Shelf asym

Wooden Mirror Shelf asym

Met een asymmetrische Mirro Shelf geef je een eigen draai aan jouw badkameropstelling. Houd jij het liefst rechts of links meer ruimte over met de eiken wandplank? Pas de shelf toe naar wens.