menu
Mirror Collection

B-Line

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm {{colorOptionOption}} {{colorOptionColor}} Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product

Genieten met spiegelverwarming

De LoooX Mirror B-Line is een elegante badkamerspiegel met separate ledverlichting. Uiteraard is het product voorzien van de beste technieken en materialen. Zo is hij voorzien van spiegelverwarming. Deze handige functie zorgt ervoor dat de spiegel nooit meer beslaat. Zo kun je jouw dag positief beginnen.

Extra verlichting

 Deze spiegel is verkrijgbaar in vier standaard maatuitvoeringen, namelijk de hoogtematen 60, 80, 100 en 120 cm. Wil je extra verlichting in jouw badkamer en bij de spiegel? Ook dat begrijpen wij wel! Gelukkig kun je bij de B-Line de ledlamp separaat bestellen. De verlichting is eenvoudig bedienen met een aan en uit schakelaar.

Combineer jouw spiegel

Deze spiegel is prachtig te combineren met onze overige LoooX producten en een goede aanvulling voor in de badkamer.

Spot on

Verlichting bepaalt de sfeer in de badkamer. Is de verlichting van de spiegel nog niet voldoende naar jouw smaak? Dan kun je extra sfeerverlichting toepassen.

Go green

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten zoals aloƫ vera, aspargus of kunstplanten. Zo waan jij je in de natuur.

Be bold

Ben je bang dat een rechte vorm te veel in het oog springt? Pas dan een tegel toe op de achterwand in dezelfde sfeer. Zo wordt jouw badkamer een geheel.

Maak jouw badkamer compleet

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Direct meer interieur inspiratie opdoen

Extra verlichting

Wil je extra verlichting in jouw badkamer en bij de spiegel? Ook dat begrijpen wij wel! Gelukkig kun je bij de B-Line de ledlamp separaat bestellen. De verlichting is eenvoudig bedienen met een aan en uit schakelaar.

Badmeubels Bekijk Badmeubels

Badmeubels

Onze uitgebreide badmeubel collectie wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals eikenhout. Bekijk hier al onze badmeubels.

Baden Bekijk Baden

Baden

Er is altijd een bad dat bij jouw badkamer past. Benieuwd? Bekijk onze collectie baden hier.

Verlichting Bekijk Verlichting

Verlichting

Maak jouw badkamer of toilet compleet met sfeerverlichting van LoooX! Sfeerlichting voegt sfeer toe aan iedere ruimte. LoooX heeft twee typen verlichting waar je niet op uitgekeken raakt. Welke kies jij?

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

 

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag direct een offerte aan.

LoooX kopen

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: