menu
Mirror Collection

M-Line Single

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product

Praktisch & chic

Vind jij in de zoektocht naar de juiste spiegel verlichting en verwarming belangrijk? Kijk dan eens naar onze LoooX Mirror M-Line serie met geïntegreerde ledverlichting en spiegelverwarming. 

Zonder te beslaan

Dankzij de spiegelverwarming kun je na het douchen direct je haren doen zonder dat de spiegel is beslagen. Een goed begin van je dag. 

Maak jouw badkamer compleet

Ben je (ook) op zoek naar een bijpassend wastafelmeubel? Met onze ruime collectie vind je altijd een model dat past bij jouw gewenste interieur.

Spot on

Verlichting bepaalt de sfeer in de badkamer. Is de verlichting van de spiegel nog niet voldoende naar jouw smaak? Dan kun je extra sfeerverlichting toepassen.

Calming down

De rust bewaren in jouw badkamer? Dat kan door meerdere kleuren of materialen op elkaar af te stemmen. Zo wordt jouw badkamer één geheel. Kies bijvoorbeeld voor eikenhout.

Tidy

We snappen best dat jouw badkamer er niet altijd uitzien alsof hij niet wordt gebruikt: hij moet ook praktisch zijn. Gebruik daarom accessoires om jouw handdoeken op te hangen of op te bergen.

Styling tips

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Direct naar meer interieur inspiratie

De spiegel die bij jou past

De stijlvolle M-Line is verkrijgbaar met geïntegreerde bovenverlichting. Daarnaast is de M-Line ook leverbaar met verlichting aan de zijkanten: onze Double. Ben je op zoek naar verstelbare verlichting? Dan is de M-Line CCT iets voor jou. Zit jouw spiegel er niet tussen? Dan kun je altijd onze maatwerk opties bekijken.

Badmeubels Bekijk Badmeubels

Badmeubels

Onze uitgebreide badmeubel collectie wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals eikenhout. Bekijk hier al onze badmeubels.

Waskommen Bekijk Waskommen

Waskommen

Maak jouw badkamer of toilet compleet met de opbouw waskommen van LoooX! Onze waskommen zijn uniek en met de hand gemaakt. Wist je dat wij een lijn hebben voor zowel het toilet als op een badmeubel?

Toilet Bekijk Toilet

Toilet

Met LoooX maak je ook van de kleinste ruimte iets gezelligs. Klik hier voor meer informatie.

Kopen of bekijken?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

 

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag direct een offerte aan.

LoooX kopen

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: