menu
Mirror Collection

A-Line Round

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product

Zachte uitstraling

Het gebruik van ronde spiegels wordt steeds populairder. Een ronde spiegel zorgt namelijk voor een zachte en vriendelijke uitstraling in de badkamer. Hierdoor krijgt de ruimte een warme en gezellige sfeer.

Indirecte LED-verlichting

Deze ronde spiegel is voorzien van indirecte LED-verlichting. De 3000k kleurtemperatuur zorgt voor een warm en aangenaam licht. De verlichting creëert een prachtige, zachte gloed die jouw badkamer een luxueuze sfeer geeft. Met de tip-touch bediening kun je de verlichting eenvoudig aan- en uitzetten.

Scandinavisch Balanced

Kom volledig tot rust. Deze stijl heeft Scandinavische invloeden en is gericht op vrijheid, vertrouwen en harmonie, neem een kijkje bij Balanced.

Energiek Statement

Je bent optimistisch, energiek en hebt lef! Deze woonstijl Statement woonstijl sluit hier naadloos op aan. Bij deze stijl kies je namelijk voor contrasterende kleuren, wellicht is onze Statement stijl iets voor jou!.

Duurzaam New World

Deze woonstijl sluit zich perfect aan bij de toekomstgerichte denkwijze. In deze stijl zijn natuur en jouw badkamer helemaal met elkaar verbonden. Kijk eens rond bij de stijl New World.

Creëer de badkamerstijl die bij jou past

Je kunt best wat elementen met elkaar mixen. Zorg wel dat je in de basis bij één woonstijl blijft om de rust te bewaren. In elke woonstijl zijn er altijd genoeg items die in diezelfde stijl gemixt kan worden. We love it! Wil je eens spieken bij onze andere woonstijlen? Kijk dan op onze stijlpagina.

Ontdek meer van LoooX

Bekijk wat LoooX jou nog meer kan bieden. Ga je liever voor een andere spiegelstijl of heb je nog een mooi badmeubel nodig om jouw badkamer compleet te maken? Check het hieronder.

A-Line Bekijk A-Line

A-Line

Deze rechthoekige spiegel past perfect bij een moderne badkamer. Voorzien van indirecte LED-verlichting die een prachtige en zachte gloed creëert. De ideale keuze voor een stijlvolle badkamer met strak design.

Black Line Oval Bekijk Black Line Oval

Black Line Oval

Ovalen vormen zien we steeds vaker terug in de badkamer. Zo kun je de badkamer compleet maken met een spiegel in ovale vorm. Ook is de spiegel voorzien van indirecte CCT-verlichting.

Wooden Base Shelf Duo Bekijk Wooden Base Shelf Duo

Wooden Base Shelf Duo

Met dubbele eiken wastafelbladen creëer je voldoende opbergruimte in de badkamer. Laat jij ze speels onder elkaar wegvallen of plaats jij ze recht onder elkaar voor een modern gevoel?

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: