menu

Toilet spiegels

Toilet spiegels hebben vele voordelen. Zo voorzien ze jouw toilet van een ontspannen sfeer, breken ze de rechte vormen in de ruimte en zijn ze ook nog eens heel stijlvol. Bekijk hier onze collectie met toilet spiegels. Zit jouw ideale spiegel er niet tussen? Bekijk dan eens onze maatwerk opties.

Toilet Line Rectangle Bekijk Toilet Line Rectangle

Toilet Line Rectangle

Geef je toilet een luxueuze uitstraling met de LoooX toiletspiegel in rechthoekige vorm. Deze praktische en modern vormgegeven spiegel verdient een plekje in de kleinste ruimte van het huis. Maak je toilet styling compleet met deze prachtige toiletspiegel!

Toilet Line Square Bekijk Toilet Line Square

Toilet Line Square

Voeg een vleugje luxe toe aan je toilet met de LoooX toiletspiegel in vierkante vorm. Deze unieke spiegelvorm past perfect bij een modern interieur. Maak je toilet compleet met onze toiletspiegel voor de perfecte finishing touch!

Toilet Line Round Bekijk Toilet Line Round

Toilet Line Round

Maak je toilet compleet met de LoooX toiletspiegel in ronde vorm. Deze spiegel is modern vormgegeven en is helemaal on-trend. De kleinste ruimte in huis verdient ook een vleugje stijl met onze toiletspiegel!

Toilet Line Organic Bekijk Toilet Line Organic

Toilet Line Organic

Creƫer een luxueuze sfeer in je toilet met de LoooX toiletspiegel in organische vorm. Deze moderne en praktische spiegel verdient een plekje in de kleinste ruimte van het huis. Maak je toilet styling compleet met onze toiletspiegel voor de ultieme upgrade van je toilet!

Liever een spiegel op maat?

Zit jouw perfecte toiletspiegel hier niet tussen? Ga dan voor een maatwerk spiegel. Onze specialisten kunnen bijna alles naar wens maken. Je bent van harte welkom bij onze verkooppunten waar je terecht kunt voor advies en bestellingen over maatwerk spiegels. Of ontdek onze handige store-locator voor een winkel bij jou in de buurt.