menu
Mirror collection

Toilet Line Round

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Black
Geen

Spiegel voor het toilet

Wist je dat het toilet optisch groter lijkt zodra je een spiegel toepast? Je vergroot zo het ruimtelijke gevoel. Ook de vorm kan hier een rol spelen. Kies jij voor vierkant, rechthoekig of juist voor rond? Met onze spiegellijn speciaal voor het toilet vind je altijd een spiegel voor de kleinste ruimte van het huis! 

Pas jouw stijl toe

Een toilet in het toilet wordt steeds belangrijker. Met de toiletspiegel kun je jouw eigen stijl toepassen in het toilet. Heb je de voorkeur voor rechthoekig? Kies dan voor de 40 cm (vierkant) of 25 cm (langwerpig). Heb je liever een kleine ronde spiegel voor het toilet? Kies dan voor de Toilet Line in 30 cm (rond). 

Combineer jouw toiletspiegel

Wist je dat je de toiletspiegel ook perfect kunt combineren met sfeerverlichting? Pas bijvoorbeeld de LoooX Light toe. Met welke sfeerverlichting combineer jij de spiegel?

Slimme accessoires

In het toilet wil je niet te maken krijgen met onnodige rommel. Bouw daarom zaken zoals de toilerolhouder en toiletborstel in. Dit geeft rust in de kleinste ruimte.

In de spotlights

Wil je dat de spiegel extra aandacht krijgt in jouw toilet? Combineer ‘m dan met de juiste verlichting. Kies bijvoorbeeld voor onze matzwarte LoooX Light.

Groen in het toilet

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in het toilet maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur: dit geeft extra rust.

Maak jouw toilet compleet

Jouw badkamer helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Onze hele toiletcollectie bekijken

Maak de look compleet

Wist je dat je de spiegel perfect kunt comineren met onze Mini Base Shelf en Ceramic Small? Zo wordt jouw toilet één geheel. Maak jouw toilet helemaal af en pas de Rail of Roll toe. Zo is jouw badkamer opgeruimd en netjes.

Twist Bekijk Twist

Twist

Met de industriële twist maak je de sfeer in de badkamer af. Zo kun je 'm speels naast een spiegel plaatsen of los tegen de wand. Welke variant kies jij?

Ceramic Raw Small Bekijk Ceramic Raw Small

Ceramic Raw Small

Een kleine waskom maakt jouw toiletruimte helemaal af. Kies jouw favoriete kleine waskom: onze Ceramic Raw Small is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor welke uitdagende kleur kies jij?

Wooden Mini Base Shelf Bekijk Wooden Mini Base Shelf

Wooden Mini Base Shelf

LoooX ontwikkelt naast een groot assortiment badkamermeubels ook massief eiken producten voor in de toiletruimte. De Mini Base Shelf is uiterst geschikt voor de kleine toiletruimte.

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Store Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

 

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag een offerte aan.

LoooX kopen

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: