menu

Maak de badkamer af met de opbouw waskommen van LoooX

  • Productnieuws
01-01-19

Maak kennis met de opbouw waskommen van LoooX

LoooX heeft een brede lijn opbouw waskommen voor de badkamer. Zo wordt de LoooX collectie steeds uitgebreider en completer. In deze blog vertellen we meer over de uitgebreide Sink Collection.

Steel de show met Raw waskommen in jouw badkamer

Steel de show met Raw waskommen in jouw badkamer

De Sink Collection bestaat uit drie soorten waskommen. Ten eerste een serie flinterdunne keramische waskommen, de Ceramic Raw. Deze waskommen worden met de hand afgewerkt waardoor elk product een unieke tekening heeft. Dankzij deze ruw afgewerkte finish ben je verzekerd van een gewaagde look! Leverbaar in de kleuren zwart, donker grijs, licht grijs en roest. De keramische waskommen hebben een afmeting van Ø400 x 150 mm.

Tijdloze serie waskommen

Gaat je voorkeur uit naar een elegante, witte waskom? Bekijk dan de Ceramic serie! Deze serie bestaat uit drie stijlvolle en vrijstaande waskommen die altijd binnen de stijl van de badkamer past. De ronde versie heeft een afmeting van Ø400 x 150 mm. De vierkante waskom heeft een afmeting van 410 x 410 x 145 mm. Tot slot hebben we een rechthoekige variant met een afmeting van 490 x 400 x 145 mm. 

Waskom van natuursteen

Tot slot is de collectie aangevuld met twee natuursteen waskommen, de Stone Low en Stone High. Natuurstenen waskommen met een unieke uitstraling en verkrijgbaar in de kleur zwart. De Stone Low heeft een afmeting van Ø420 x 130/200 mm en is gemaakt uit marmer. De achterzijde van de kom is 200 mm en de voorzijde heeft een hoogte van 130 mm. Dit betekent dat de kom in hoogte afloopt. De Stone High is gemaakt uit natuursteen en heeft een afmeting Ø400 x 230/300 mm. Ook deze kom loopt in hoogte af. Meer inspiratie op doen? Ontdek LoooX bij één van onze LoooX Tailor-Made Dealers.