menu

LoooX Tailor-Made koop je bij Baderie Horst

  • Blog
11-01-23

Standaard én maatwerk in Horst

In het karakteristieke Horst vind je Baderie Horst, een uitgebreide toonzaal met kennis van zaken. Ook zijn ze LoooX Tailor-Made Dealer. Dit betekent dat je hier voor ons complete programma terecht kunt, inclusief maatwerk. Benieuwd naar Baderie Horst? We gingen in gesprek met Idris. Lees snel verder!

Gebr. Janssen – Baderie Horst

Gebr. Janssen – Baderie Horst

Baderie Horst is onderdeel van de gebroeders Janssen te Beugen, dat zijn oorsprong vind ik 1886. Dit is een gerenommeerd bedrijf in sanitair, dakbedekking, riool- en installatietechniek. Ook hebben ze hun eigen Baderie (Horst) met showroom. Ze staan voor kwaliteit: een badkamer koop je immers niet iedere dag. Het team van gebr. Janssen bestaat uit maar liefst 150 mensen, waaronder zeven sanitair specialisten jou voorzien van eerlijk advies en verfrissende ideeën voor de realisatie van jouw badkamer. Meer lezen over het bedrijf? Klik dan hieronder.

Shoppen wanneer jij dat wilt

De vestiging van Baderie Horst is gevestigd in een Interchallet shoppingcenter in Horst. Een grote woonmall waar beleving centraal staat. Je kunt hier je hele woning samenstellen. Van keukens, meubels, doe het zelf tot accessoires en tuinhuizen. Hier ga je heen om geïnspireerd te worden. We helpen je graag met het samenstellen van jouw badkamer.

#loooxgood

In de showroom vind je twee compleet verschillende LoooX opstellingen, die een goed beeld geven van de uitgebreide mogelijkheden van onze collectie én maatwerk opties. De eerste opstelling bestaat uit twee chique Solid Facet meubels in de kleur Dark Grey met Solid Surface Blad. Helemaal compleet gemaakt met een grote Gold Line Round spiegel. De tweede opstelling is een zwart U-Frame meubel met luxe Ceramic waskom. Hierboven hangt een grote Organic spiegel, die de opstelling compleet maakt. Prachtig!

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.