menu

LoooX bij Grando Hazerswoude-Dorp

  • Blog
23-08-23

Maak kennis met LoooX Tailor-Made Dealer Grando Hazerswoude-Dorp

Een badkamer is meer dan alleen een functionele ruimte. Het is een plek van comfort, rust en persoonlijke stijl. Bij Grando Hazerswoude-Dorp begrijpen ze dit als geen ander. Met een passie voor het creëren van unieke en op maat gemaakte badkamers, ook met de producten van LoooX. Laten we een kijkje nemen bij deze LoooX-Tailor Made Dealer!

Maatwerk met LoooX: de Tailor-Made ervaring

Maatwerk met LoooX: de Tailor-Made ervaring

In het hart van Hazerswoude-Dorp bevindt zich Grando, waar LoooX niet slechts een merk is, maar een mogelijkheid om jouw badkamerdromen werkelijkheid te maken. Ook zijn ze sinds een tijdje LoooX Tailor-Made Dealer. Dit betekent dat je hier terecht kunt voor de volledige collectie, inclusief alle maatwerkmogelijkheden en kleurenopties. 

Passie voor advies

Een badkamer samenstellen is een spannend proces en bij Grando begrijpen ze dat als geen ander. We spraken Dennis en Roderick, twee enthousiaste adviseurs die verantwoordelijk zijn voor de verkoop van sanitair. Dennis staat klaar om consumenten te adviseren, terwijl Roderick zijn expertise inzet voor projecten. Ze staan met passie en expertise paraat om je te begeleiden door het complete aankoopproces!

Badkamer en keuken: volledige ontzorging

Grando Hazerswoude-Dorp biedt meer dan alleen badkamers; je kunt er ook terecht voor keukens. Vanaf de eerste schets tot het moment van montage, word je begeleid met expertise en aandacht voor detail. Een hoogtepunt bij Grando is de prachtige LoooX-opstelling. In het bijzonder schittert hier de "Facet in White". Dit meubel belichaamt de strakke lijnen en tijdloze elegantie waar LoooX om bekend staat. Gecombineerd met onze keramische waskommen en witte spiegel is dit een echte LoooX badkamer! Voor extra opbergruimte kan je voor de dubbele wandplanken kiezen. Prachtig in lijn met het badmeubel in de kleur white.

Klaar voor een droombadkamer?

Heb je een specifieke visie voor je badkamer in gedachten? Hier kun je kennismaken met alle beschikbare kleurstalen en mogelijkheden, zodat jouw badkamer echt uniek wordt. Bezoek hun showroom, ontdek de prachtige LoooX-collectie en laat je inspireren om jouw droombadkamer werkelijkheid te maken.

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.