menu

LoooX kopen in Haarlem? Welkom bij Centragas

  • Blog
18-10-21

LoooX kopen in Haarlem? Welkom bij Centragas

Woon je in de buurt van Haarlem en ben je op zoek naar LoooX? Je bent van harte welkom bij Centragas in Haarlem, één van onze LoooX Tailor-Made Dealers. We gingen op visite bij Michiel Boom die vol enthousiasme vertelde over de toonzaal, LoooX én de getoonde opstellingen. Laat je inspireren.

 

Centragas in Haarlem: een begrip

Centragas in Haarlem: een begrip

 

Centragas van Galen is een vakkundige totaalinstallateur uit Haarlem met ruim 50 jaar ervaring. Michiel Boom, ruim 23 jaar adviseur in de toonzaal, vertelde vol passie over Centragas: “Eigenlijk zijn er geen installatie werkzaamheden die we niet kunnen doen. Van verwarming, dak werkzaamheden tot sanitair, wij ondersteunen graag. Onze projecten zijn dan ook erg uiteenlopend: van nieuwbouw tot renovatie. Het persoonlijk contact en dat klanten gehoord worden staan bij ons hoog in het vaandeel. Wij hopen dat klanten zich welkom voelen vanaf het moment dat ze binnenstappen in onze toonzaal.”  

LoooX in Haarlem

In deze Haarlemse toonzaal vind je voldoende inspiratie voor jouw nieuwe badkamer. Van een eiken wastafelblad tot een toilet opstelling: LoooX is hier goed vertegenwoordig. Ook vind je hier ons nieuwe LoooX bad, die prachtig is verwerkt in een complete LoooX badkamer. Uiteraard kun je hier de complete LoooX collectie bestellen, inclusief maatwerk opties. Je bent van harte welkom bij onze LoooX Tailor-Made Dealer in Haarlem.

Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.