menu

Dekton in de badkamer: tijdloos en stijlvol

  • Productnieuws
14-09-22

De natuur naar binnen

Met gepaste trots introduceren we een nieuw materiaal voor in de badkamer, namelijk Dekton. Dit is één van de drie nieuwe materialen die we hebben toegevoegd aan onze badkamercollectie. In dit artikel praten we je bij over het materiaal, de oorsprong en voorzien we je van meer inspiratie om mooie materiaal combinaties te maken in de badkamer en het toilet. 

 

Eén ding is zeker: jouw badkamer bestaat met onze uitgebreide collectie uit hoogwaardige materialen. Ook dit materiaal is geinspireerd op de natuur. Door de marmertekening geeft het een chique uitstraling aan jouw interieur. Alles weten over Dekton en hoe je dit kunt combineren met eiken? Lees snel verder.

Dekton Drawer Box Bekijk Dekton Drawer Box

Dekton Drawer Box

Met de Dekton Drawer Box kies je voor uniek badmeubel waarbij massief eiken met natuursteen geïnspireerde materialen met elkaar zijn gecombineerd.

Dekton Base Shelf Solo Bekijk Dekton Base Shelf Solo

Dekton Base Shelf Solo

Een wastafelblad van Dekton? Bekijk hier onze Dekton Base Shelf Solo. Verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en kleuren. Lees hier alles over de Dekton Base Shelf.

Dekton Mini Base Shelf Bekijk Dekton Mini Base Shelf

Dekton Mini Base Shelf

De Dekton Mini Base Shelf is uiterst geschikt voor de kleine toiletruimte. Je kunt de look helemaal afmaken met bijbehoren accessoires. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Dekton: wat is dat?

Dekton is een materiaal dat beperkt zichtbaar is in de badkamer. Toch heeft het alle eigenschappen die maken dat het perfect past in de badkamer. Dekton is een materiaal dat wordt vervaardigd uit meer natuurlijke materialen zoals kwarts, porselein en glas. Deze materialen worden geperst tot een solide materiaal waardoor het bestand is tegen water, vuur, vlekken of beschadigingen. Benieuwd naar de onderhoudsvoorschriften? Die lees je hier.

Ook in de kleinste ruimte van het huis

Maak jouw interieur een geheel door Dekton ook toe te passen in de toiletruimte: een stijlvol geheel!

Materialen combineren

Ook Dekton kun je prachtig combineren met andere items voor in de badkamer. Door hoogwaardige materialen te combineren kun je jouw eigen stijl creeren. Wil je meer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op de pagina van LoooX Style. Hier helpen we je een eindje op weg om jouw eigen woonstijl te ontdekken.

LoooX Experience Center

We begrijpen dat je graag alle mogelijkheden wilt zien en ervaren. Ons LoooX Experience Center is hier speciaal op ingericht. Hier doe jij alle inspiratie op voor jouw project. Ben je op zoek naar maatwerk? Ook dan kunnen we je adviseren. Een afspraak kun je gemakkelijk online inplannen.

Vind jouw LoooX verkooppunt

Wist je dat LoooX door heel de Benelux verkrijgbaar is? Kom snel langs in één van onze winkels, waar onze adviseurs voor je klaarstaan met inspiratie en advies. Ontdek in onze handige Store Locator waar je onze badkamercollectie kunt vinden en bekijken.

LoooX kopen of bekijken? Vind jouw verkooppunt of Dealer