menu

Op zoek naar LoooX? Welkom bij Aqualon van Herk Riethoven

  • Blog
14-09-21

Op zoek naar LoooX? Welkom bij Aqualon van Herk Riethoven

Bij Aqualon van Herk in Riethoven ben je aan het juiste adres voor LoooX Tailor-Made. Deze showroom is sfeervol, huiselijk ingericht en bevat een verrassend en gevarieerd aanbod, waaronder LoooX! Lees snel verder en maak kennis met onze LoooX Tailor-Made Dealer.

Nieuwe badkamer kopen in huiselijke sfeer

Nieuwe badkamer kopen in huiselijke sfeer

We gingen op visite bij Bjorn Aarts. Bjorn is al 14 jaar het gezicht van de showroom van Aqualon en staat je bij tijdens het samenstellen van jouw droombadkamer. Daarnaast is hij ook projectleider en verantwoordelijk voor de assortimentsbepaling. Zodra je bij Aqualon binnenstapt, voel je je direct thuis. "Het gevoel dat je thuis wilt creëren in de badkamer moeten ze ook hier ervaren", vertelt Bjorn trots. Aqualon heeft een mooie collectie badkamer opstellingen in diverse stijlen. Je kunt hier dan ook uitgebreid inspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer. Ook verzorgen zij vakkundige installatie en projectinrichtingen.

LoooX bij Aqualon Riethoven

De LoooX combinatie die je hier kunt bekijken is prachtig! Het eiken badmeubel is gecombineerd met diverse accessoires, onze spiegel met sfeerverlichting, een roest-kleurige waskom en een prachtige visgraat tegel. Uiteraard kun je hier ook terecht voor de complete LoooX collectie inclusief maatwerkmogelijkheden. Benieuwd naar wat je hier kunt verwachten? Bekijk het resultaat onderaan deze pagina of kijk op de website. Tot ziens bij Aqualon van Herk in Riethoven!

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.