menu

LoooX vind je bij Astra Badkamers & Tegels in Woerden

  • Blog
13-01-20

LoooX vind je bij Astra Badkamers & Tegels in Woerden

Bij Astra Badkamers & Tegels in Woerden ben je aan het juiste adres voor LoooX Tailor-Made! Hier kun je namelijk terecht voor onze complete LoooX collectie, inclusief maatwerkmogelijkheden. Lees snel verder!

 

In gesprek met Grada

In gesprek met Grada

We werden hartelijk ontvangen in de prachtige showroom van Grada en Peter Dokkum. Grada was voorheen lerares Frans, maar is uiteindelijk het familiebedrijf in gerold. “Een leuke switch, maar erg leuk! Bij het ontwerp van badkamers kan ik al mijn passie en creativiteit in kwijt! Mijn man Peter verzorgt met name de installatie en is een echte vakman. Een mooi, krachtig duo dus!” 

Moderne LoooX combinatie met marmer en zwart!

Onlangs is de showroom compleet vernieuwd en erg licht, ruim én sfeervol ingericht. Bij Astra kun je terecht voor prachtige badkamers, toiletopstellingen en tegelvloeren. In deze vernieuwde showroom vind je ook een prachtige LoooX combinatie! Dit is een combinatie van marmer en matzwart. Erg modern en stijlvol! Zo vind je hier een maatwerk meubel in de kleurafwerking zwart in combinatie met overige LoooX elementen. Kijk onderaan de pagina voor het resultaat. It #loooxgood! 

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.