menu

LoooX kopen? Welkom bij Baderie Mulder Deventer

  • Blog
29-04-21

LoooX kopen? Welkom bij Baderie Mulder Deventer!

LoooX vind je door heel Nederland, zo ook in Deventer! Bij Baderie Mulder kun je terecht voor onze complete LoooX collectie. De LoooX combinatie die je hier kunt bewonderen is werkelijk prachtig! Lees snel verder.

In gesprek met…

In gesprek met…

Esmee van Winkoop, adviseur bij Baderie Mulder. Esmee is bijna 1 jaar in dienst en is helemaal op haar plek bij Baderie Mulder. De combinatie van het ontwerpen en in gesprek zijn met klanten spreekt haar het meeste aan. 

Badkamer met LoooX? Het kan bij Mulder!

Ook LoooX is hier goed vertegenwoordigd. Baderie Mulder is namelijk Tailor-Made Dealer. Zo kun je hier terecht voor onze complete collectie inclusief maatwerkmogelijkheden. Zowel Baderie Mulder als LoooX zelf (hoofdkantoor) zijn gevestigd in Deventer “het is toch wel gaaf om dit te vermelden bij de gesprekken, zo vertelt Esmee!” 

LoooX Tailor-Made

Benieuwd welke opstelling je hier kunt verwachten? Je ziet het onderaan de pagina. Je bent van harte welkom bij Baderie Mulder in Deventer. Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.