menu

LoooX inspiratie bij de Badzaak in Harderwijk

  • Blog
18-08-20

De Badzaak in Harderwijk: volop LoooX inspiratie

Eigenaar Youri van de Badzaak in Harderwijk weet als geen ander hoe een mooie badkamer ingericht moet worden. Dit zie je ook terug in zijn prachtige showroom. In deze showroom word je namelijk overspoeld met prachtige badkamers, ook voorzien van ons LoooX programma. We spraken onze Tailor-Made Dealer!

 

“Een badkamer schaf je aan voor langere tijd”

“Een badkamer schaf je aan voor langere tijd”

Youri zit 6 jaar met de zaak gevestigd in Harderwijk en is geen onbekende in de sanitairwereld. Naast beleving vindt Youri vertrouwen een belangrijke pijler in de showroom. Zo vertelt hij: “wij willen een vertrouwd gevoel meegeven. Een badkamer schaf je voor lange tijd aan en dat moet goed voelen. Je gaat er immers jaren van genieten!” 

Volop LoooX items in Harderwijk

In Harderwijk vind je genoeg inspiratie voor een prachtige badkamer, inclusief montage en garantie. Ook vind je hier een greep uit onze LoooX collectie.  Op de foto's hieronder zie je 1 van de opstellingen die je hier kunt verwachten. Maar dat is niet alles. Youri is continu bezig met de herinrichting van zijn showroom. Ook vind je hier inmiddels andere meubels van LoooX, waaronder in de kleur zwart. Dus ben jij op zoek naar een droombadkamer, inclusief LoooX? Loop gerust eens binnen bij deze prachtige showroom.

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.