menu

Een LoooX badkamer met Balanced

  • Influencers
28-09-23

Binnenkijken: badkamer bij interieurontwerper Marije

Marije is interieurontwerper en styliste, ze geeft interieuradvies bij mensen thuis. Een paar jaar terug kocht ze met haar gezin een vervallen boerderij uit 1840 in de bossen die volledig gerenoveerd werd. Het hele huis werd van de grond af aan opnieuw opgebouwd en ingericht. Ook LoooX is te vinden in haar landelijke badkamer die naadloos aansluit bij onze stijl "Balanced". 

Maak kennis met Marije

Maak kennis met Marije

 

Onlangs waren we op visite bij Marije. Haar huis is van top tot teen gerenoveerd. “Dat was erg leuk, maar ook wel een uitdaging", zo vertelde Marije. "In 2019 hebben we deze boerderij gekocht en kwam ik zelf voor alle keuzes te staan. Nu heeft de woning veel schuine wanden dus dat was wel een uitdaging. Ook in de badkamer was dit het geval. Bij diverse keuzes kwamen we dus uit op maatwerk. Inmiddels wonen we hier een aantal jaar en zijn we super happy met het resultaat!" 

Keuze voor natuurlijk eiken

We spraken Marije over haar keuze van het badmeubel met bijpassende spiegel en nisjes voor de badkamer. “Ik hou van mooi en praktisch dus we hebben bewust gekozen voor een los wasblad met de extra onderkast. Verder koos ik specifiek voor de standaard eiken kleur. Dit geeft rust en is erg leuk om te combineren. Het gekozen meubel is vervolgens op maat gemaakt tussen de nis in de badkamer. Ideaal!" 

Maatwerk kopen?

LoooX in de mix

Het meubel bij Marije is compleet gemaakt met onze waskommen (Square) en een grote ronde spiegel met verlichting om de rechte lijnen te doorbreken. De witte waskom is net wat breder in haar vorm en hierdoor ideaal wanneer je op zoek bent naar een bredere opbouw waskom. De gladde afwerking is praktische en chique tegelijk! 

 

Spiegel met led

De CM-Line maakt de badkamer compleet met indirecte verlichting. Deze badkamerspiegel is perfect te combineren met het eiken en in te stellen in diverse kleuren led. Zo kun je kiezen voor warmwit licht, maar ook koudwit.

Shampoo houder in matzwart

Ook de doucheruimte werd onder handen genomen met onze handige accessoires. Marije koos voor onze handige shampoo boxen, ook wel de Colour Shelf BoX! Dit item voorziet jouw badkamer van meer opbergruimte. Deze opberger is leverbaar in matzwart, antraciet, wit of geborsteld rvs. 

Voel je thuis met LoooX

Voel je thuis met LoooX

 

Trots op haar woning mag Marije zeker zijn! Dit is een woonstijl waar het thuis-gevoel overheerst. De kleuren zijn zacht en vergrijst en de materialen zijn voelbaar en puur. De pure materialen in combinatie met warme grijzen en bruinen brengen je helemaal in balans!

Tip van Marije

Je kunt zien dat Marije een echte styliste is. De ruimte is prachtig ingericht. Met veel plezier deelt ze haar tip voor bij jou thuis: “In mijn advies kijk ik altijd naar contrast. Mensen kiezen vaak voor zwart en wit, maar je hebt altijd een tussenkleur nodig om het warmer en zachter te maken. Ook in je badkamer. En hout doet het altijd goed want dat brengt veel gezelligheid met zich mee. En tot slot: planten in de badkamer staan prachtig! Heb je zelf geen groene vingers dan zijn er ook hele mooie kunstvarianten te koop waarvan je het verschil niet eens ziet."