menu

LoooX vind je bij Badkamer ID in Vught

  • Blog
12-10-21

LoooX vind je bij Badkamer ID in Vught!

We worden vriendelijk ontvangen in Vught. De showroom heeft een indrukwekkende entree met veel daglicht. We gingen in gesprek met verkoopadviseur Lenny Zwanenberg. Maak kennis met LoooX Tailor-Made Dealer Badkamer ID!

Persoonlijke aandacht voor jouw droombadkamer

Persoonlijke aandacht voor jouw droombadkamer

Al 15 jaar ontzorgt familiebedrijf Badkamer ID klanten die een badkamer laten renoveren of bouwen. Je kunt hier terecht met vrijwel elk idee, maar ook juist zonder concreet plan. In deze complete toonzaal doe je genoeg inspiratie op om jouw perfecte badkamer samen te stellen!
 
Het kleine team heeft ook zeker zijn voordelen. “Klanten hebben hier een vast aanspreekpunt, van het ontwerp van de badkamer tot installatie. Dit vaste aanspreekpunt coördineert jouw hele project. Deze korte lijnen vinden klanten erg fijn”, aldus Lenny. Ook streven ze ernaar om bij elk project een bezoek te brengen. Dat is een prachtig stukje persoonlijke aandacht.

LoooX bij Badkamer ID

LoooX valt hier goed in de smaak! Je vindt hier een prachtige opstelling met Facet met regaal in de kleur Dark Grey in combinatie met Terrazzo waskommen en twee Organic spiegels. Daarnaast vallen de badplanken ook op. Deze worden prachtig vertegenwoordigd in de toonzaal en maken de badkamer écht af. 
 
Badkamer ID is LoooX Tailor-Made Dealer. Dit betekent dat je ook voor maatwerkmogelijkheden terecht kunt bij deze toonzaal. Ook doe je hier genoeg LoooX inspiratie op! Meer informatie of inspiratie? Badkamer ID helpt je verder!

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.