menu

LoooX sponsor van Go Ahead Eagles Deventer

  • Blog
04-07-23

LoooX Bathrooms x Go Ahead Eagles

Met trots mogen wij bekend maken dat wij de nieuwe mouwsponsor zijn van Go Ahead Eagles! "Als trouwe supporter, vanaf mijn 6e jaar keek ik al wedstrijden vanaf vak H, kijk ik uit naar een succesvol partnerschap met deze geweldige club." zegt Remco Muiderman eigenaar LoooX.

Op een mooie samenwerking

Op een mooie samenwerking

Thuisvoelen doet LoooX zich bij Go Ahead Eagles. Vanaf komend seizoen gaat dat nog een stapje verder, want LoooX is met ingang van het seizoen 2023/2024 de nieuwe mouwsponsor van Go Ahead Eagles. “We zijn erg blij dat LoooX naast Business Partner nu ook mouwsponsor is van Go Ahead Eagles. Het is voor LoooX een mooie manier van exposure. Fijn dat we de samenwerking tussen Go Ahead Eagles en LoooX op deze manier in een nieuw vat kunnen gieten.”, zegt algemeen directeur Jan Willem van Dop van Go Ahead Eagles over het mouwsponsorschap.

Trotse mouwsponsor

Als lokaal bedrijf uit Deventer voelen we ons echt thuis in De Adelaarshorst. We delen dezelfde passie voor sport en geloven in de kracht van samenwerking. Als klein kereltje van 6 jaar keek ik mijn eerste wedstrijd vanaf vak H. Inmiddels jaren en vele wedstrijden verder, zijn we vastbesloten om Go Ahead Eagles te ondersteunen als sponsor en een bijdrage te leveren aan de mooiste club van Nederland. We kijken uit naar een succesvol partnerschap met Go Ahead Eagles en zijn trots om onze naam te verbinden aan deze geweldige club.”, aldus Remco Muiderman.

Creëer jouw droombadkamer met LoooX

LoooX staat voor stoer, robuust en een tikkeltje verrassend. Met onze collectie creëren we het woonkamergevoel in de badkamer. De collectie bestaat onder andere uit eikenhouten badkamermeubels, stijlvolle badkamerspiegels, handige accessoires en meer. Voel je thuis met LoooX.