menu

LoooX vind je in Lelystad bij Woon-Inspiratie

  • Blog
22-06-22

Op bezoek bij Tailor-Made Dealer Woon-Inspiratie

We zijn te gast in Lelystad. Ook hier kun je LoooX vinden, namelijk bij Tailor-Made Dealer Woon-inspiratie. Benieuwd wat je kunt verwachten bij jouw bezoek aan de prachtige toonzaal? Marcel, bedrijfsleider en projectadviseur, vertelt er alles over. Lees snel verder!

 

Woonklare nieuwbouwprojecten

Woonklare nieuwbouwprojecten

Woon-Inspiratie is ontwikkelaar van woonklare nieuwbouwprojecten. Wat dit precies betekent? Als koper van een woning in het nieuwbouwproject word je van alle gemakken voorzien. Zodra je de sleutel ontvangt van jouw nieuwe woning, is het huis al compleet ingericht. Dit betekent dat je niet meer hoeft te klussen na de sleuteloverdracht. Je kunt direct genieten van wonen! Dat is een bijzonder concept.

Badkamer en toilet met LoooX

Samen met Marcel en zijn team doorloop je de inrichting van jouw woning. Dit kun je helemaal doen naar eigen smaak. Zo kun je ook kiezen voor LoooX! In de toonzaal in Lelystad vind je veel items uit onze badkamercollectie. Prachtige opstellingen die een goed beeld geven van de mogelijkheden. Zo vind je hier maar liefst drie volledige opstellingen met LoooX: bekijk de foto’s. Eén ding is zeker: hier doe je inspiratie op voor jouw badkamer en toilet.

Klaar om te wonen

 “Ons team van tien man ondersteunt je graag in het traject van de realisatie en inrichting van jouw nieuwbouwwoning”. Zo heeft Woon-Inspiratie niet alleen klanten uit regio Lelystad en omgeving. “Dit spreidt zich steeds verder uit!”, vertelt Marcel trots. Dus ben je geïnteresseerd in nieuwbouw en wil je graag ontzorgd worden? Dan ben je bij Woon-Inspiratie van harte welkom.

Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.