menu

LoooX bij Coenenspark

  • Blog
03-05-23

LoooX Tailor-Made dealer Coenenspark Zutphen

We gingen op visite bij Coenenspark Keukens en Badkamers in Zutphen. In deze toonzaal kan je terecht voor het hele plaatje. Ze denken met je mee, regelen de montage en zorgen dat alles tot in de kleinste details netjes is afgewerkt. Wij gingen in gesprek met Miriam Eerdmans, eigenaresse van Coenenspark. Lees snel verder!

Al ruim veertig jaar een familiebedrijf

Al ruim veertig jaar een familiebedrijf

Coenenspark is al ruim veertig jaar een familiebedrijf, waar de klant voorop staat en hartelijk ontvangen wordt. Miriam Eerdmans en Henrie Peters hebben in 1998 de zaak overgenomen. Ze nemen graag tijd voor de klant en denken mee in het complete plaatje. Van de badmeubels, tegels tot de inrichting. Verrassen is hun kracht gecombineerd met een persoonlijke touch.

Verrassende toonzaal

In 2010 zijn ze van locatie veranderd van de Coenensparkstraat naar de Gerritsenweg. Vandaar de naam van de toonzaal. Het is een verrassende toonzaal, prachtig vormgegeven. Hier zie je niet het standaard plaatje. Miriam en haar team ontzorgen je van a tot z. Dankzij het vaste team aan monteurs is een goede plaatsing gegarandeerd.

LoooX collectie in Zutphen

In de toonzaal is het maatwerk badmeubel de Wooden Facet Regal in Old Grey is te zien. De combinatie met de Ceramic Raw waskom in de kleur Calacatta en de Rectangle spiegel maken het geheel compleet. Aan opbergmodelijkheden is ook gedacht met de Wooden BoX en de Wooden Shelf Box. Of gaat jouw voorkeur uit naar een zwart-witte badkamer? Dan is de opstelling met de Solid Base Shelf Solo en de Wooden Block onderkast meer iets voor jou. Speels afgewerkt met de ronde spiegels van de CM-Line en de zwarte opbergplanken, de Wooden Mirror Shelf open ervoor.

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.